Darko Arsić (©MN Press)
Darko Arsić (©MN Press)

MVP Superlige Srbije veran Šapčanima

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 20:45

Darko Arsić ostaje i naredne sezone na golu Metaloplastike

Rukometaši Metaloplastike napravili su u upravo završenom šampionatu korak više u odnosu na prethodnu godinu, bili su drugi u Super rukometnoj ligi Srbije, igrali finale plej-ofa sa Vojvodinom (0:2 u seriji). Vladana Matić posle dve godine napušta rodni grad i seli se u komšiluk, u Čurgo.

Dok Šapčani treba da reše pitanje novog trenera, veliki posao vicešampiona naše zemlje. Gol Metaloplastike i naredne sezone nosiće MVP prethodne sezone, iskusni golman Darko Arsić.

Izabrane vesti

Najbolji igrač Super rukometne lige u prethodnoj godini produžio je ugovor sa plavima. Darko Arsić koji je ove sezone čak deset puta poneo epitet najboljeg igrača utakmice i u narednom periodu braniće boje našeg kluba sa kojim je ove godine domogao vicešampionske titule. Arsić je u prethodnom periodu bio ključna figura na terenu, igrač koji je unosio stabilnost u odbrani i kao pravi kapiten, davao podstrek igračima u napadu“, saopštili su Šapčani.

Metaloplastika gradi novu ekipu. Dva udarna igrača prethodne sezone, Milan Jovanović i Vojsilav Brajović, napustili su redove Metaloplastike. Povratnik u reprezentaciju Srbije se vratio u staro jato, u Vojvodinu, dok je levoruki bombarder još zimus dogovorio saradnju sa Čurgom gde će mu trener biti Matić koji ga je trenirao i prethodne dve sezone u dvostrukom šampionu Evrope.

Podsetimo, Vojvodina je u finalu plej-ofa bila mnogo bolja od Šapčana. U Novom Sadu je slavila sa čak 38:23, dok je u nedelju prvi put pala ove sezone dvorana Zorka. Novosađani su pobedili sa 29:27. Prethodno je Metaloplastika sa 2:1 u seriji eliminisala Partizana, osvajača Kupa Srbije.



tagovi

MetaloplastikaRukometna superligaDarko Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara