SIMULACIJE: Nemačka, Španija i Italija

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.04.20. | 09:20

Rezultat i kretanje događaja na meču su simuliranje, odnosno predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva

Virus korona možda je zaustavio loptu na terenima širom Evrope, ali najjače evropske fudbalske lige se nastavljaju, barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi! Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti, kao da se igraju baš sada na terenima Enfilda, Parka prinčeva, Kamp Noua...

Rezultat i kretanje događaja na meču su simuliranje, odnosno predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, ukoliko se kladite na meč između Juventusa i Lacija, podaci koji su prikazani mogu biti sa meča Vest Hem – Arsenal koji je odigran pre dve godine. Inovativan, zanimljiv i odličan način da prebrodite inače bogat fudbalski vikend, koji je zbog aktuelne situacije takav kakav jeste.

Izabrane vesti


NEMAČKA 1
ŠPANIJA 1
ITALIJA 1

Takođe, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite neke sjajne kvote i uhvatite velika iznenađenja. Možete se kladiti na konačan ishod, golove, prelaze, uživo, sve je dostupno i vama na dohvat ruke putem mobilne aplikacije ili zvaničnog sajta kladionice Mozzart!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara