Kovaču istekao ugovor, ali sam odlučuje hoće li ostati

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 09:11

Normalno je da nastavi započeti posao, smatra Zoran Gajić

Dve potpuno različite emocije u samo nekoliko meseci. Odbojkaši Srbije su bili junaci nacije kada su letos postali prvaci Evrope, ali sada preovladava, pre svega među njima, razočaranje što se nisu plasirali na Olimpijske igre.

Otvoreno je sada i pitanje selektora, pošto je Slobodanu Kovaču istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije. Da li će, pak, ostati na klupi reprezentacije, zavisi od njega samog.
I pre odlaska na kvalifikacioni turnir rekao sam Bobi da ne brine. Normalno je da nastavi započeti posao. Dakle Kovač ostaje, ako hoće“, rekao je Zoran Gajić, predsednik odbojkaškog saveza za Novosti.

Izabrane vesti

Prvi čovek srpske odbojke je razočaran što se reprezentacija nije plasirala u Tokio, ali prst krivice ne upire ni u koga.
U Evropi ima devet selekcija, među kojima odlučuju nijanse. Možeš da budeš pravi, ali ako ostaneš bez jednog ili dvojice glavnih igrača, padaš na deveto mesto. Toliko su selekcije ujednačene i tek sam u Berlinu postao svestan koliko je veliko zlato osvojeno u Parizu“.

On je otkrio da je srpski tim imao velike probleme sa povredama.
Uroš Kovačević je došao povređen, stegao je zube, igrao, ali nije mogao da smečuje kako zna, samo je kuvao ili prebacivao loptu. Ivović se ukočio, nije mogao da pomogne, rovit je i Atanasijević, koji je odmah otišao u Peruđu zbog terapija. Jednostavno, takvi su došli iz klubova, Kovač ih nije povredio, a bilo je malo vremena da se oporave“, objasnio je Zoran Gajić.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara