Konor Makgregor najavio povratak u UFC oktagon!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.10.19. | 15:37

I naravno izvređao na pasja kola Habiba Nurmagomedova usred Moskve

Dva puta zaredom je dobio batine, ali koga briga. Milioni od "boks" meča sa Flojdom Mejvederom juniorom i potom obračunom sa Habibom Nurmagomedovim u UFC-u napunili su kasu Konora Makgregora do vrha.

Od poslednjeg meča, tog sa Nurmagomedovim, prošlo je nešto više od godinu dana i lajavi Irac se konačno javio i pojavio. I najavio da se vraća u Ultimate Fighthing Championship početkom naredne godine. Naravno, u Las Vegasu.

Izabrane vesti

"Potrebno mi je 66 dana za pripreme i već sam ih počeo. Rano ležem, rano ustajem, sve radim po rasporedu jer je disciplina ključ uspeha. Sada se vraćam u formu. Dugo sam u sportu i znam kako se to radi. Nije lako...", izjavio je Makgregor u Moskvi.

Naravno, glavna tema je bio Habib Numragomedov, ruski, a zapravo dagestanski borac, zver sa Kavkaza koji je prošlog septembra prvo prebio Makgregora, pa potom i nekoliko ljudi iz njegovog ugla, što je bila kulminacija serija uvreda koje je Irac uputio njemu. Svi očekuju revanš, osim Nurmagomedova koi je rekao da ga bivši šampion ne interesuje.

"Zaista želim da se borim u majci Rusiji. Volim rizike. Ali prvo imam meč 18. januara u Las Vegasu, ali ne smem da kažem ime protivnika, pošto bi me ovi iz UFC-a ubili. A onda ću se u Moskvi boriti protiv pobednika meča između Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova. Moskva zaslužuje ovu borbu, a ja osvetu. Gledao sam 888 puta kako me je Habib udavio i red je da sve to sredim u revanšu"

 

Brend Makgregorovog viskija

Upitan zašto nije bio u Abu Dabiju gde se početkom septembra njegov omraženi rival vratio nakon suspenzije u oktagon protiv Dastina Porijea nakon suspenzije zbog nemira nakon duela sa Makgregorom, Irac je konačno pokazao pravio lice:
"Nisam došao u Abu Dabi zato što me nije interesovalo. Ima i drugih stvari u životu. A zašto bih bio tamo kada Habib već dobro zna kako mi smrdi zadnjica. Posle 15 sekundi borbe Habib mi je bio u nogama i gurao mi nos u zadnjicu! Mirisao ju je tokom cele borbe. Ako želite da znate kako mi smrdi zadnjica, samo pitajte njega. A Porijea sam dobio za 99 sekundi, tako da me taj meč nikako nije interesovao"

Za kraj, Makgregor se pohvalio i da je upoznao predsednika najveće zemlje sveta Vladimira Putina i da mu je dao bocu njegovog viskija.
"Drago mi je da sam ponovo u majci Rusiji, posebno u Moskvi. Uvek osećam ljubav ovde. Bio sam ovde pre godinu dana, sreo sam se sa Putinom. Dao sam mu bocu mog viskija, ali ga nije probao pre nego što je to uradio neko iz njegovog obezbeđenja. Opasno mu je obezbeđenje, sa njima nema šale, najbolji su na svetu i sa njima bolje da nemate problema."

(Foto: Shutterstock, Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara