Komentari na vest

Kolaković emotivan posle eliminacije: Gurali su nas momci koji više neće biti tu

z

zabrinut za srpski sport 02t3

pre oko 2 meseca

Uvijek mi je bila najveca enigma kako to Srbija sve ove godine u sami vrh odbojke , nekada titula neka u top 8 a niti jedan klub nije konkurentan u evropi. Treba da se ulaze u odbojku iskreno se nadam da ce to drzava shvatiti. Odbojka nije toliko skupa kao ulaganje u fudbal i kosarku. Za te pare koje se ulazu u kakve crnce odbojka i vaterpolo bi zazivjeli kako klupski tako i reprezentativno. da li ce nam to vratiti novac? nece, kao sto nece ni evroliga ali koga briga nije sve u novcu nego u zadovoljstvu. samo 30% budzeta vjecitih od 2025 i eto nama medalja 2028 u los andjeles za ova dva sporta plus i rukomet. Pogledajmo Sloveniju.
B

Btankoni84

pre oko 2 meseca

Kolaloviću da se ne ljubimo.😠
P

Posle

pre oko 2 meseca

Svega u ove 3 g treba vratiti Kovača kad već Grbić ima nov ugovor sa poljskom. Samo vrhunski treneri mogu naći novu bolju igru pre svega na prijemu i igri na terenu pre svega odbrani. Podraščanin legenda odavno nema pravu zamenu osim ako se Lisinac skroz oporavi i vrati u formu do pre 5 godina. Atanasijeviča i Kovačević takođe odlaze. Ivovića bi trebalo bar 2 g do SP 2026 da bude kapiten a još su tu od momaka koji su osvojili EP Luburić i Jovović. Vreme je za najbolje mlade Milankovića Stankovića Tadića V. Mašulovića Elezovića...
E

Eskadrila

pre oko 2 meseca

Naravno vratiti Kovača i dati mu odrešene ruke a ne kao Kolaković da mu drugi sastavljaju tim i da Jovovic i "kapiten" rade šta hoće.
g

gost101

pre oko 2 meseca

Da se ulaze u ovaj sport umjesto u one beskorisne rupe bez dna sa brigadama stranaca, sada bi se borili za medalje.