Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Simulacije kao spasioci

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.04.20. | 08:15

Pogledajte ko vam je 11. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LOKOMOTIVA PAMIR - DUŠANBE 83 (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Lokomotiva iz Pamira uspela je da produbi katastrofalan start sezone za ekipu Dušanbea 83, koja je u prvom kolu primila čak sedam golova od Istiklola. Danas je, ruku na srce, domaćima bio potreban samo jedan pogodak za pobedu, a da stvar za Dušanbe bude "crnja", postigao je Izatulo, čime je zapravo zatresao sopstvenu mrežu – 1:0 (0:0). Opširnije u izveštaju.

LESTER /SIM/ - KRISTAL PALAS /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Lisice gaze u Premijer ligi, ali i u simulacijama, gde su danas savladale Kristal Palas. Tim sa "Selhurst Parka" odlično se pokazao u središtu Engleske, ali je poklekao u drugom poluvremenu i na kraju je morao da se u London vrati sa minimalnim porazom u rukama. To je, naravno, dobro za vaše tikete.

MANČESTER JUNAJTED /SIM/ - BORNMUT /SIM/ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1
Možda Mančester junajted ove takmičarske godine igra promenljivo na pravom terenu, ali je u simulacijama još jednom rešio da vas obraduje. Momci Olea Gunara Solšera slavili su sa ubedljivih 4:1 protiv Trešnjica i tako vam ulepšali ovaj subotnji dan. Kec je zaokružen.

REMS /SIM/ - TULUZ /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0
I francuska simulacija došla je baš onako kako ste se nadali. Rems je pred svojom publikom uspeo da minimalnim rezultatom slavi protiv Tuluza. Ipak, nije išlo sve tako lako, pošto je domaćin tek pred kraj došao do gola koji vam je doneo dobitak. Još jedan razlog za slavlje ove subote.

BORDO /SIM/ - AMIJEN /SIM/ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0
I Bordo je došao do pobede rezultatom 1:0, ali je za razliku od Remsa, ovaj tim došao do pogotka u prvom poluvremenu. Žirondinci su potom kroz preostalih 45 minuta uspeli da sačuvaju svoju mrežu, te da na kraju upišu tri boda, a vama donesu prolaz para.

BAJER LEVERKUZEN - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:3
Igrali ste keca na prvom "FIFA 20" sudaru između Bajer Leverkuzena i Štutgarta, a bićete veoma srećni ukoliko ste igrali na Farmaceute i u drugom duelu (koji je inače rešen pobedom Leverkuzena od čak 0:8). Ovde je bilo prilično gusto, ali je domaćin nekako sačuvao glavu, a samim tim vam doneo dobitak.

PRECRTANO

SLUCK - VITEBSK (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1
Nešto ranije danas, u prilično zanimljivom susretu su bodove podelile ekipe Slucka i Vitebska, te se na taj način zadržale u samom vrhu tabele belourskog prvenstva – 1:1 (0:1). Gostujući fudbaleri su došli u vođstvo u 31. minutu preko moldavskog fudbalra, Jona Nikoleskua i držali su kontrolu nad utakmicom do polovine drugog dela igre. Tada je igrač iz Burkine Faso, Sulejman Koanda zatresao mrežu i ispostaviće se postavio konačan rezultat na ovoj utakmici. Domaći su do kraja mogli i do velikog preokreta, ali su morali da se zadovolje jednim bodom. Opširnije u izveštaju.

GORODEJA - DINAMO MINSK (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:0
Dinamo iz Minska više definitivno ne spada u sam krem beloruskog fudbala. Nekada velikan iz tamošnje prestonice, ovu sezonu započeo je sa tri poraza u uvodna četiri kola, a danas je doživeo neprijatnost na gostovanju Gorodeji, koja je slavila minimalnim rezultatom – 1:0 (1:0). Opširnije u izveštaju.

MEC /SIM/ - LIL /SIM/ (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1
Jedina francuska simulacija koja vas danas nije ispoštovala je bila ona koju su odigrali Mec i Lil. Hrabro ste odigrali na Doge, verovatno oslonivši se na njihove odlične rezultate na pravim terenima u Francuskoj, ali je Mec uspeo da odoli. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, videli smo po jedan u obe mreže u drugom. Nedovoljno za prolaz.

MILAN /SIM/ - JUVENTUS /SIM/ (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:1
Možda su se navijači Milana obradovali kada su videli da je u "italijanskoj simulaciji" derbija zasijao pogodak pred sam kraj, ali brojni kladioci koji su ovde odigrali dvojku svakako nisu. Juventus je dugo vodio, činilo se da će upisati pobedu, ali je na kraju ipak sve palo u vodu. Šteta za loš završetak kladilačkog dana.

(Foto ©AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara