NAJAVA DANA (petak, 27. mart): Uz Torpedo startujemo u Belorusiji, pa idemo na Bermude

Vreme čitanja: 5min | pet. 27.03.20. | 07:40

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

TORPEDO – BELŠINA, 16.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Torpedo je novu sezonu započeo pobedom nad Šahtjorom kojeg je na gostovanju savladao minimalnim rezultatom. Prvu utakmicu na svom terenu odigraće sa ekipom Belšina novajlijom u ligi koja godinama nije igrala u najjačoj diviziji. Oni su sezonu započeli porazom od Minska koji ih je na domaćem terenu dobio sa 1:3. Ovi rivali nisu odmeravali snage više od četiri godine, a u poslednjih pet duela obe ekipe zabeležile su po dve pobede, dok je najmanje tri gola postignuto na četiri od ovih pet.

Izabrane vesti

RUH BREST – ENERGETIK, 18.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Ruh je novi ciklus takmičenja započeo pobedom nad Dinamom iz Minska kojeg je kao gost savladao sa 1:0. Energetik je takođe startovao trijumfom. Na svom terenu savladao je aktuelnog šampiona ekipu BATE Borisova sa 3:1. Oba rivala su u sjajnoj formi i dobijali su skoro svaki od pripremnih mečeva, međutim iako se nisu ranije sastajali blaga prednost je na strani gostiju koji imaju više iskustva u najjačem takmičenju Belorusije.

RUKINZO – MUSONGATI, 12.30
(Fudbal, Burundi 1)

Dve ekipe sa različitim ambicijama ulaze u ovaj meč. Rukinzo pokušava da pobegne što dalje od opasne zone, a tri uzastopne pobede doprinele su tom cilju i sada je na desetom mestu tabele. U goste mu sada dolazi drugoplasirani Musongati koji je u trci za vodećim Le Mesažerom koji mu beži četiri boda na vrhu tabele. Gostujući tim je izgubio samo jedan od šest prethodnih mečeva, a iako je Rukinzo dobio tri prethodna duela kod kuće u pitanju su bili timovi iz donjeg dela tabele koji su daleko slabiji.

INTER STAR – NGOZI SITI, 15.00
(Fudbal, Burundi 1)

Inter Star je od sedam prethodnih mečeva dobio samo jedan, međutim bezbedan je na 10. mestu tabele gde ga pet bodova deli od zone ispadanja. Za razliku od njih gosti su pretposlednji na tabeli, a sa zadnjeg mesta pomerili su se zahvaljujući pobedama u prethodna dva kola. Ipak, interesantno da je Ngozi dobio Inter Star u prethodna tri odmeravanja identičnim rezultatom 1:0, a 0-2 golova redovan je opseg kada su ovi rivali u pitanju.

LUNDS – IFK MALME, 18.30
(Fudbal, prijateljski meč)

Lund je trećeligaš i nije se baš proslavio u prijateljskim susretima koji se igraju u ovom periodu. Gradski rival prvoligaša Malmea igra u četvrtoj diviziji Švedske i pokušaće da se iskupi za poraz od ekipe Tornsa od pre nekoliko dana (2:3). Motiv više je i ubedljiv poraz koji je Malme pretrpeo od Lundsa (0:5) koji se istina dogodio pre tri godine. U svakom slučaju golovi ne manjkaju kada su njihova odmeravanja u pitanju, na četiri od ukupno šest koje su odigrali palo je najmanje četiri.

KVIDING – ODEVOLD, 19.00
(Fudbal, prijateljski meč
)

Kviding je stabilan tim četvrtog ranga takmičenja, a Ddevold nalošiji trećeligaš u prošloj sezoni. Dakle, imaće oni šta jedni drugima da pokažu, odnosno da se odmere. Ako ipak treba da razmišljamo o nominalno boljem onda je tjo svakako Kviding. Inače, ranija istorija njihovih susreta ide u prilog tezi da je na njihovim mečevima generalno bolje prolazio tim koji je bio u ulozi domaćina.

MINSK II – DINAMO MN. II, 12.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Bukvalno dva egal tima, a ishod neizvestan. Kadrovski su i jedni i drugi dobro pokriveni naspram snage rivala. Imajući u vidu opšte uslove koji vladaju u ovom takmičenju veće iznenađenje na ovom susretu bi bilo manje postignutih golova, nego dostizanje makar 3+ igre. U svakom slučaju videćemo kako će se Dinamo snaći protiv Minska koji ume poprilično da namuči rivala, odnosno da razvuče igru pa onda kazni i najmanju grešku.

TAJVAN BER – BENK, 12.00
(Košarka, Tajvan 1)

Medvedi su do sada pet puta tukli Bankare. Ishod se i sada da lagano naslutiti budući da su domaći u seriji od pet pobeda, dok gosti u istom periodu imaju četiri poraza i tek jedno slavlje. Ovde ne treba toliko razmišljati o pobedniku, koliko se treba pozabaviti marginama, odnosno brojem postignutih poena. Naravno, uz to valja da napomenemo da gosti i nisu toliko loši koliko su ukaljali reputaciju u poslednje vreme, pa ne treba očekivati da će ih domaći deklasirane ispratiti sa svog parketa.   

JUNOST MINSK ŠAHTJOR, 18.00
(Hokej, Belorusija, plej-of)

Prvi finalni susret Junost dočekuje u boljem raspoloženju, ali uz oprez, jer Soligorsk su poslednji put posle 4:4 morali da savladaju na penale. Inače Soligorsk je polufinale dobio sa 4:3 u pobedama pošto je s teškom mukom savladao Neman Grodno. Ekipa iz Minska mnogo je lagodnije pregrmela polufinalne okršaje, pa se očekuje da sada psihički odmornije nastupi protiv motivisanog rivala.

OG - TYLOO, 13.25
(E-Sports, ESL Pro liga)

Tyloo je na otvaranju nove sezone u ESL Pro ligi juče poražen protiv FaZe-a, u kojem se nalazi između ostalih i naš Niko Kovač. Popravni će tražiti protiv OG-ja, kojem će ovo biti prvi meč, ali je teško očekivati da bi i ovde mogli da pruže nešto više sem jačeg otpora.

SWOLE PATROL - TEAM LIQUID, 17.00
(E-Sports, ESL Pro liga)

Možda pomalo neočekivano, ekipa Swole Patrol je sinoć odvela sastav 100 Thieves u treću mapu. Ipak, za nešto više nije imala koncentracije, pa je na startu ESL Pro lige upisala poraz. Danas ih očekuje daleko teži protivnik i glavni favorit za plasman u završnicu u ovoj grupi, Team Liquid, što znači da će verovatno još morati da pričekaju na prve bodove.

EVIL GENIUSES - 100 THIEVES, 21.00
(E-Sports, ESL Pro liga)

Verovatno najuzbudljiviji okršaj danas očekuje nas u večernjem terminu. Ekipa 100 Thieves predvođena srpskim trenerom, Aleksandrom Trifunovićem, pokušaće da upiše i drugi trijumf na startu nove sezone, te da se tako opasno približi prvom mestu i prolaskom u narednu fazu. Sastav Evil Geniuses nije za potcenjivanje, ali su ih momci iz tima 100 Thieves već dobili pre samo mesec dana, pa ne bi bilo čudno da to ponove.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara