Komentari na vest

Kadetkinje predaleko od evropske medalje, kadrovski problemi skrojili neuspeh

g

gost 2009

pre 2 meseca

Igracice su otkazale,neke zbog povreda,a neke jer nisu htele da igraju za ovakvu reprezentaciju.Videli su kako stoje stvari i kakve su nam sanse i lagano zaobišle okupljanja reprezentacije.
B

Biba 011

pre 2 meseca

Pa ovde nam je zena u tekstu izgleda nehotice otkrila najveću grešku sistema saveza...tj da oni u 10-11 godina već projektuju ko će biti igrač za seniorsku reprezentaciju
Q

Qr kod

pre 2 meseca

Bas tako ko moze nekom da garantuje sta ce biti sa njim za 10 godina....druze trebalo bi da igraju najbolji po ucinku a ne po projekciji jednog ili dvojice trenera...pritom nikada ne dokazanih...
N

Novosađanin

pre 2 meseca

Ko je čija ćerka, kuma, komšinica, vozač ....
T

Tako je....

pre 2 meseca

Komentarisao sam u nekim prethodnim vestima da je surova realnost ta, da je poslednja generacija koja će igrati vrhunsku odbojku 2004. To je Šćepina selekcija, on ih je birao, posle njega Jovo Caković i tako redom... Zato danas imamo Uzelac, Kurtagić, Pakić, Šućurović, Ivanović, Tomić, Zelenović, Mandović...itd. Nije "ludak" hteo da mu se meša u odabir, zato i jeste takva generacija...
n

nije tako kako kaze tako je

pre 2 meseca

samo je Kurtagic nasao u N. Pazaru na testiranju, vise nabrojanih je trazilo pola Srbije, a "ludak" je lagano selektovao, vrlo lagano... ko dodje u Tent, eto ga u 12...i tako se selektovala generacija 02/04/06 i sl..
T

Tako je kako kažem...

pre 2 meseca

Sve ih je on našao. A ti nisi dobro informisan. Raspitaj se malo. Kurtagić je lično on našao u Pazaru, Pakić našao dok je bila u Zvezdi, još sa generacijom 2002 na testiranju, Mandović i Jaramazović u Subotici, Vanju Ivanović u Leskovcu, Zelenović lično on našao, Uzelac i Tomić takođe. Ima pisani trag o tim testiranja, može da se nađe na sajtu saveza, pa vidi kako je bilo. I tačno je da su išle u Tent, da budu sve zajedno, da se zajedno razvijaju. Raspitaj se malo okolo, kako je bilo. I nije selektirao 06... Samo delimično 02, i celu 04....pitaj igračice ko ih je otkrio.
S

Scepan mali

pre 2 meseca

Ma koga je on nasao?? cela srbija je znala za Zelenovic,Ivanovic.Pakic je bila u zvezdi pa to valjda nesto govori.Jaramazovic i Mandovic dva velika bisera je otkrio :))) vreme ce pokazati. Najbitnije je koje su boje carape,i da linje vezana kosa. To je najbitnije kod malog i kod B.M.
B

Bata 12445

pre 2 meseca

Loša generacija realno ili loša selekcija bolje reći, trener manje vise kriv jer iskreno nije ni sastavljena spisak sem par igrača....Bako javi se preuzmi jednom odgovornost!
2

222333

pre 2 meseca

Lela izvini,ali najtanji elemenat u igri ti je bio prijem servisa,a od njega sve kreće.Imas tri korektora,Ristanović,Kostadinović i Reljić,sam bog zna šta će ti sva tri.Od primača serve,obe Sofije, i Mušicki i Carić ti služe za ukras,baš ih nisi koristila.Pre si koristila Marjanovic,kao primaca,iako je libero, nego obe Sofije,eto koliko imaš poverenja u njih.Mihajlovic neću komentarisati,kao primača,jer ona može igrati samo korektora,jer joj je prijem baš loš.Nadji dva top primača i rešila si problem 🙂
j

jan

pre 2 meseca

Odlicno prokomentarisano,i pitanje za Lelu i gos Mihajlovic,zasto nije pozvana Nenadic iz Jedinstva Ue,primac koja igra dve godine standardno u postavi,a pozvana je Musicki ,a dete nema dva seta za celu sezonu?Nije veca,nije brza,ne udara jace loptu,koji su kriterijumi pozivanja u mladje kategorije?Ćirić,korektor iz Valjeva,standardna u postavi,preko 190 cm visoka?Ovo su samo dve devojke koje su morale biti u sastavu
2

222333

pre 2 meseca

Još prošle godine u Vrnjačkoj Banji,kao pionirke se videlo da to nije to.Neke igračice su promenjene,ali većina je ostala.Ponoviti okupljanja i selektiranje devojčica,2008,2009 godiste i videti ko je gde i koliko napredovao,jer guranje ovako dalje stvarno nema smisla.
H

Hba

pre 2 meseca

Da je losija generacija od nekih predhodnih mozda i jeste, ali koliko se secam i predhodna generacija je bila 14 pod vodjstvom sadasnjeg trenera uba ,tako da mislim da sa strukom nesto nije u redu ,igraca ima a sad sto predhodni i sadasnji selektori nemaju predstavu koga da pozovu, zato sto i nisu treneri mladjih kategorija i nisu odgledali niti jednu utakmicu liga mladjih kategorija .🤔
R

Rep

pre 2 meseca

Nema potrebe da oni gledaju, biraju ZUBA i Bilja, valjda oni najbolje znaju. Nekada kvalitetnu decu i pozovu ali ih brze bolje odbace. Imaju valjda spisak ko MORA da ide🤪Nece im se vise ni odazivati na pozive!!!
č

činjenica

pre 2 meseca

Krš generacija kao npr 1995/1996 ili 2000/2001. Dobro je što su generacije 2009 i 2010 mnogo bolje jer gore od ove ne mogu biti.
R

Realnr cinjenice

pre 2 meseca

Gore reprezentacije u prethodnih 35 godina nije bilo. Problemi ovog tima poticu jos iz pionirskog uzrasta, gde su ih dobijale i Estonija i gruzija.