Melem za tikete - Jaguar za 30 minuta

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 11:11

Mečevi u stonom tenisu mogu da traju i manje od pola sata, a ima ih na pretek. Sasvim dovoljno da pokušate da sastavite najduži dobitni listić i osvojite automobil godine

Stoni tenis se ovih dana ne zaobilazi. Ne bez razloga... U danima bez ozbiljnog fudbala usled pandemije virusa korona mnogi kladioci otkrili su da je pingpong zapravo melem za tikete. Preokreti i odlične kvote čine ga vrlo atraktivnim na listi.

A taman posla da nema svoje prednosti. Na primer, ukoliko ne volite da čekate previše ishod susreta, onda je on idealan partner. Mečevi u stonom tenisu mogu da traju manje od 30 minuta, a pored toga što je brzo gotov, tokom dana se održava i skoro neograničen broj događaja. Bilo da je jutro, popodne ili noć, na programu je uvek neka utakmica.

Izabrane vesti

Među mnogim mečevima snage će u okviru Setka kupa danas da odmere Ruslan Tatarinov i Jevgenij Volkov (16.45). Biće to njihov prvi međusobni okršaj.

Tatarinov, inače iskusni stonoteniser rođen 1976. godine, tek juče je prvi put igrao na Setka kupu. Debi je bio neuspešan. U četiri borbe samo jedna pobeda bila je na Ruslanovom računu. Uspeo je da pobedi Jatsenka u prvom meču na turniru (9-11, 11-5, 11-7). Već u poslednjem duelu nije bilo dovoljno snage za borbu u igri sa Jurenevom. Vodio je sa 2-0 u setovima, ali je potom izgubio (11-7, 11-9, 8-11, 9-11, 3-11).

Sa druge strane, redovni učesnik takmičenja Jevgenij Volkov ima na svom računu opšti pozitivni bilans pobeda i poraza 51-44. Poslednji put Jevgenij je na Setka kupu igrao početkom marta. Dva puta je tada završio na trećem mestu, pobedivši šest od deset borbi. Nakon pauze u nastupima danas se vraća u takmičenje.

Bukmejkeri favorizuju Tatarinova, a forma Volkova.

KOMPLETNA PONUDA
Setka kup
Setka kup, dame
TT kup
TT kup, dame
Češka TT star serija

Ne zaboravite, takmičenje „Pogodi najduži tiket“ - u kojem se nadmeću kladioci u tome ko može da sastavi dobitni listić s najviše parova - polako se približava kraju.

Borba traje do 30. marta, a kako je danas na programu preko 60 stonoteniskih mečeva može da se konstatuje da je to idealna prilika da pogodite najduži tiket i osvojite automobil godine, Jaguar I-Pace.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara