Marko Ivović (©FIVB)
Marko Ivović (©FIVB)

Ivović: Potrebna su nam sva tri seta protiv Turske, pobeda sa nulom

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 15:13

"Ispred nas su tri utakmice, imamo naš cilj i idemo ka njemu", rekao je odbojkaš Srbije

Dobar potez napravio je selektor Igor Kolaković kada je na teren poslao Marka Ivovića. Uneo je iskusni primač servisa sigurnost, dobru energiju i imao je veliki uticaj na preokret protiv Kube.

Naš tim je slavio pobedu - 3:2 i tako napravio korak prema Parizu. Preostalo je da do kraja nedelje pokuša da sačuva trenutnu poziciju na FIVB rang listi.

Izabrane vesti

"Mislim da nije tako loša igra bila ni u prva dva seta", osvrnuo se Marko Ivović na bledunjav početak. "Malo je bilo stresa i nervoze i sa jedne i sa druge strane, posebno u tom drugom periodu. Mislim da su dve lopte napravile razliku... U trećem i kasnije smo se malo smirili i iskoristili kontre, koje nismo u prva dva. To mislim da je razlika. Posle pobede ne treba mnogo analizirati. Idemo dalje, ispred nas su tri utakmice. Imamo naš cilj, idemo ka njemu i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo".

Naredna utakmica je u petak, a danas je slobodan dan.

"Sad je Turska sledeća. Treba da pružimo maksimum od početka. Potrebna su nam sva tri seta, pobeda sa nulom. Da odigramo stabilno od početka i da privedemo kraju ovaj turnir", rekao je Ivović.



tagovi

Marko IvovićMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara