Komentari na vest

Istorija se piše u Rumi - prva pobeda Jedinstva u Ligi šampiona!

j

jelica PP

pre 10 meseci

Divno je gledati ovako mladu decu a tako uspesnu. Treba da smo svi ponosni. Zalosno je sto su one kao sampionke drzave i pobednice supe kupa, a u ovoj sezoni bez izgubljene utakmice i na domak finalu kupa zaboravljene od mnogih sponzora pa i mozzarta jer se sve okrece fudbalu i kosarci. Zenska odbojka nam je na vrhu na Evropskom i Svetskom nivou a svei ti uspesi krecu iz ovih klubova. Treba razmisliti o tome!!!!!!
M

Milica 123

pre 10 meseci

U potpunosti se slažem sa vama. Sramota je koliko se para ulaže u fudbal, a nigde uspeha nemaju. Ako se kvalifikuju na neko takmičenje posle niza godina ne učestvovanja, raduju se kao da su osvojili ne znam šta. I za ove što pišu da su devojke amaterke, očigledno ne prate sport i ženaku odbojku. Čisto eto da znaju da te devojke treniraju po 3 sata dva puta dnevno svakoga dana. Sve što su uradile do sada je za veliki respekt.
G

Gost 6711

pre 10 meseci

Milica 123 Fudbaleri Zvezde treniraju jedan dan jednom na dan od sat ipo.Drugi dan dva treninga na dan ali po sat.Duplo vise su odbojkasice u sali ako ne i tri puta vise tokom nedelje nego gospoda u kopačkama na travnatom terenu.
S

Steva Mrak

pre 10 meseci

Milica 123 Milice sportista profesionalace je onaj koji je prijavljem u klubu i ide mu radni staž.Sve ostalo su amateri.Nase odbojkasice ako se povrede nemaju zdravstveno osiguranje jer su sportisti amateri.Zna se šta je profesionalac
P

Pera BG

pre 10 meseci

Toj odbojci treba jedan Čovke ili Ostoja.Videli bi ste onda kako bi sve izgledalo.Od medija do ulaganja i na kraju rezultata i navijača.
G

Goga Nora

pre 10 meseci

Jel bilo 1500 gledalaca?
S

Stole Rumenige

pre 10 meseci

Kad nakon fudbala i košarke u Ligi šampiona pogledaš ligu sampiona u zenskoj odbojci izgleda kao sporsko rekreativni meč naspram dudbala i kosarke.
P

Pera BG

pre 10 meseci

Pa to i jeste rekreacija.Poredis profesionalce koji zaradjuju milione sa studentima koji se zabavljaju za 500 e mesecno.
Z

Zlatiborac23

pre 10 meseci

Ne pratim toliko odbojku, pogotovo ne žensku,osim kad nam reprezentacija igra i kad naletim na neku objavu ovde i pročitam. Sećam se da je ovde bilo dosta negativnih komentara posle jednog od poraza Jedinstva u grupi a sad posle pobede niko da čestita.. tako da bravo devojke! :)
A

Akonkagva

pre 10 meseci

Takav smo narod, tuđem neuspehu se ili nenormalno radujemo ili nenormalno rugamo. A kada je u pitanju pobeda niko ni da pisne.
b

bravo

pre 10 meseci

cure
g

gost1978

pre 10 meseci

igrao je i partizan veceras i dobio u gostima, al ne znam sta je bilo sa zlatnim setom
M

Ma daj breeee

pre 10 meseci

Ko još prati komunjare iz JSDa?
c

crna svadba

pre 10 meseci

najgore je sto ce u francuskoj ova mucena ekipa verovatno dobiti jedinstvo i ostaviti ih bez evrope
s

samo dva idu

pre 10 meseci

dalje, tako da je ovo bitno samo da ne budu cetvrti u grupi..za prolaz je odluceno..idu prva dva...talijanke i turkinje
o

odbojka pracenje

pre 10 meseci

Idu i treceplasirani. U CEV kup
X

X1Bet2

pre 10 meseci

Hvala Skandićiju i Ezcašibašiju što su mi ulepšali veče.
M

MulhoseProp'o

pre 10 meseci

Ahahahahha i posle kale se pojedini igraci u mocnom NEPTUNASU! Pa sunce ti koji su to tek amateri kada je ovo druga ekipa u Francuskoj.
G

Gledalac Uživo

pre 10 meseci

Čestitke Jedinstvu i treneru Cakoviću. Ne umanjujući njihovu pobedu - ekipa Miluza: tužna, pretužna. Utakmica sama po sebi loša i puna početničkih grešaka. Na kraju je bar domaća ekipa pobedila pa eto to ostavlja neki malo bolji utisak na dva sata loše odbojke.
R

Rudi Panjko

pre 10 meseci

Odlična utakmica puna borbe, nadigravanja i odličnih poteza. Bilo je i grešaka, naravno, ponekad i vrhunske ekipe mnogo greše kamoli Jedinstvo i Miluz.