Zvezdino dete na Partizanovog đaka u finalu Mozzart humanitarnog All Star turnira: Večiti derbi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.04.20. | 08:12

Luka Adžić i Ivan Šaponjić boriće se za titulu najboljeg igrača FIFE 20 među fudbalerima, a ovaj meč možete gledati na Sportklubu 1 od 20.30

Došao je trenutak da saznamo ko je najbolji igrač video-igre FIFA 20 među srpskim fudbalerima!

U četvrtfinalu i polufinalu je bilo uzbudljivo, a za titulu šampiona boriće se Zvezdino dete Luka Adžić, trenutno fudbaler Anderlehta na pozajmici u Emenu, i Partizanov đak Ivan Šaponjić, prvotivmac Atletiko Madrida.

Izabrane vesti

Dakle, svojevrsni večiti derbi u finalu Mozzart humanitarnog All Star turnira koji možete gledati na Sportklubu.

Luka Adžić je u polufinalu uspeo da savlada prvotimca Crvene zvezde Veljka Nikolića sa 3:2, identičnim rezultatom kojim je u četvrtfinalu porazio mladu nadu Vojvodine Mihajla Neškovića. Adžić je igrao s Mančester Sitijem, Nikolić s Liverpulom, i bilo je veoma neizvesno, a Veljko je čak i vodio sa 1:0. Međutim, Luka je pokazao da izuzetno dobro zna da koristi brzinu, snagu i preciznost Kuna Aguera i na njegovim krilima uspeo je da dođe do, ispostavilo se, nedostižnih 3:1. Nikolić je do kraja uspeo samo da ublaži poraz.

A Ivan Šaponjić je još jednom pokazao da je majstor ove igre i favorit za titulu. Posle pobede nad Borisom Radunovićem od 4:2, pao je i Nikola Bleki Milenković, njegov "klasić" iz Partizana, i to vrlo ubedljivo – 3:0. Šaponjić "vodi" svoj Atletiko Madrid, dok je Milenković igrao sa Mančester Sitijem, i Jorgandžije su bile veoma dominantne u ovom meču. Šaponjićevi precizni pasovi, strpljivo građenje akcija i neverovatno dobra odbrana bili su nerešiva enigma za Blekija.

Sada Šaponjića opet čeka Mančester Siti, treći put na turniru. Ovog puta sa Lukom Adžićem iza džojpeda. Sve što smo dosad videli govori da nas čeka pakleno finale!

Ipak, Šaponjić je posle svega veliki favorit o čemu svedoči i kvota 1,50 na pobedu njegovog Atletika. Kec na Luku Adžića se u redovnoj kladioničarskoj ponudi vrednuje kvotom 4,50.

Budite večeras uz Sportklub 1 od 20.30 i uživajte, a možete i da se kladite OVDE. Ponuđeni su kec, iks i dvojka, a ako pogodite ishode finala i meča za 3. mesto (Veljko Nikolić – Nikola Milenković) na 500 uloženih dinara možete da uaradite 2.500 dinara. Svi gubitni tiketi dodaju se na 10.000 evra, već obezbeđenih od strane Mozzarta, za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu u borbi protiv virusa korona!

Donesi odluku, ostani kod kuće, gledaj najbolji fudbal na Sportklubu i kladi se OVDE.

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara