Čuvao sam Teodosića, igrao se sa mnom kao sa detetom...

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 13:59

Prisećanje na neka prošla vremena...

Sećate li se Aleksandra Lipovija? Bio je član Crvene zvezde jako kratko tokom 2014. godine, bez neke značajnije uloge. Posle boravka u Beogradu put ga je vodio u Budiveljnik, Tbilisi, Solnok, kijevski Dinamo, grčku Trikalu i Promiteas u kojem je od 2017. godine...

Mada je daleko od aktuelnog igrača u ovo vreme, dao je neke prilično zanimljive izjave. Jedan deo se odnosio i na njegove duele sa Milošem Teodosićem, davnih dana...
“Kao veliki podvig ove sezone mogu da izdvojim meč kada sam čuvao Miloša Teodosića. Možda nije bio u najboljem fizičkom stanju, ali mi smo pobedili Virtus. Međutim, sećam se kada sam u dresu ukrajinske reprezentacije igrao prijateljsku utakmicu protiv Srbije. I tada sam čuvao Teodosića, ali bilo je drugačije. Igrao se sa mnom kao da sam dete“, priseća se Lipovij i nastavlja:
“Skupio je tada 20 poena i 10 asistencija kao od šale. U karijeri je postigao mnogo toga, igrao NBA ligu, bio u CSKA toliko godina... I dalje je klasa, njegova vizija terena je jedinstvena. Majstor košarke. Vidite koliki je njegov košarkaški IQ“.

Izabrane vesti

Govorio je Lipovij i kakvo je stanje u grčkoj košarci u vreme pandemije virusa korona...
“Klubovi ovde žele da isplate samo šest plata, iako po slovu ugovora treba da dobijemo deset plata. Niko nije saglasan s ovim predlogom klubova. Unija igrača u Grčkoj radi sve da dobijemo što je više novca moguće. Klubovi bi navodno hteli da se dogovorimo na osam plata, kako ne bismo završili na sudu. Nadam se da ćemo dobiti što je više moguće, jer jako je teško biti bez primanja toliko dugo“.

Foto: ©Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara