Mozzart All Star: Šaponjiću neće biti lako, Todorović se namerio da mu skine krunu

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.04.20. | 11:40

Od srede (21.00) samo na Sportklubu, uživajte u drugom izdanju humanitarnog turnira, ovog puta u nešto drugačijem formatu

Humanost, zabava i fudbal - dobitna kombinacija. Prvi Mozzart All Star humanitarni turnir u simulaciji video igre FIFA 20 pomerio je granice, a drugi koji sledi obećava spektakl, koji ćete od srede 29. aprila u 21.00, pa sve do 6. maja, moći da pratite na TV Sportklub 1.

Za razliku od prvog turnira, drugi će krenuti po grupama, a ima i internacionalni karakter, pošto su uz srpske, učešče uzeli i sportisti iz Bosne i Hercegovine. Branilac krune je napadač Atletika iz Madrida Ivan Šaponjić, koji u odbranu trona neće ići sa svojim Jorgandžijama, već sa Totenhemom, a upućeni sa one strane Drine tvrde da će mu najozbiljniji takmac biti Darko Todorović, reprezentativac Bosne i Hercegovine. Desni bek Holštajn Kila na pozajmici iz Salcburga raspolagaće Liverpulom.

Izabrane vesti

Na turniru ćemo opet videti špica madridskog Reala Luku Jovića (Real Madrid), defanzivca Fjorentine Nikolu Milenkovića (Mančester Siti) i golmana Verone Borisa Radunovića (Mančester Siti). Novajlije su Damjan Dostanić iz Ajaksa (Ajaks), Amer Gojak iz zagrebačkog Dinama (PSŽ) i NBA košarkaš, Džanan Musa iz Bruklin Netsa (PSŽ).

Kvote za klađenje pogledajte OVDE

Učesnici su podeljeni u dve grupe. U Grupi A se nalaze Šaponjić (Totenhem), Todorović (Liverpul), Gojak (PSŽ) i Milenković (Mančester Siti). Njihove međusobne duele moći ćete da gledate na TV Sportklub 1 u sredu od 20.00, a kada je klađenje u pitanju, svoje tikete možete uplatiti do utorka u 18.00.

Grupu B čine Jović (Real Madrid), Dostanić (Ajaks), Musa (PSŽ) i Radunović (Mančester Siti). Duele ovih asova možete da gledate u četvrtak na TV Sportklub 1 od 20.00, a klađenje će biti otvoreno do srede u 18.00, pod istim uslovima kao za okršaje u Grupi A.

Tek da znate, u grupi nema ispadanja, već svi od subote nastavljaju takmičenje u četvrtfinalu, tako što će se sastati prvoplasirani iz Grupe A s četvrtoplasiranim iz Grupe B, zatim A2-B3, A3-B2 i A4-B1. Eliminaciona runda igra se na dve pobede, kako bi se isključio efekat sreće i dalje prošao zaista bolji takmičar.

Osim klasičnog klađenja, tu su i specijalni tiketi, na kojima morate da gađate konačne ishode (kec, iks, dvojka u virtuelnih 90, odnosno realnih 12 minuta) svih šest mečeva u grupi, a na uloženih 200 dinara unapred određeni dobitak je 20.000!

Kvote za specijalno klađenje pogledajte OVDE

Za kraj, ali nikako manje važno - naprotiv - tokom prvog Mozzart All Star humanitarnog turnira prikupljeno je 1.400.000 dinara za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu u borbi protiv virusa korona, kao zbir zagarantovanog fonda koji je dao Mozzart i svih gubitnih tiketa odigranih na ovo takmičenje. I ovog puta najvažniji deo takmičenja biće humanitarni karakter. Kompanija Mozzart pripremila je zagarantovanih po 5.000 evra za bolnice koje se bore protiv virusa COVID-19 u Beogradu i Sarajevu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi uplaćeni na ovo takmičenje.

Uključi mozak, donesi odluku i pomozi najugroženijima...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara