Drama u Šapcu: Prvak Srbije sekund pre kraja potopio Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 21:47

U osmom kolu Triglav lige 10:9 za domaćina

Polako, ali sigurno, postaje Šabac vaterpolo centar Srbije. Tim iz grada na Savi aktuelni je osvajač duple krune, a da je i ove sezone ima visoke ambicije dokazao je igrom u osmom kolu Triglav lige, pošto je mahom kontrolisao rezultat na svom plivlalištu, a za upornost nagrađen osvajanjem dva boda protiv Crvene zvezde – 10:9.

Izabranici Miodraga Mirovića do slavlja su stigli u neizvesnoj završnici, tako što je golman Radoslav Filipović, pri rezultatu 9:9, ubacuio loptu pred gol gostiju, gde ju je sačekao Marko Radulović i maltene odbojkaškim udarcem spakovao u mrežu, na oduševljene domaće publike.

Izabrane vesti

Bio je to drugi Radulovićem pogodak, ali najbitniji detalj meča u kome je Šabac igrao bolje timski, pa su po dva gola, osim njega, dali još Nikola Marković, Dušan Vasić, Đorđe Vučinić i Petar Velkić, dok su u ekipi Igora Milanovića po dvaput bili precizni Petar Kasum i Miloš Vukičević, a jednom Igor Gusarov, Marko Janković, Danilo Adžić, Vuk Milojević i Veljko Tankosić.

Na ovaj način Šabac je prekinuo niz od šest mečeva bez pobede, što mu je trenutno dovoljno za sedmo mesto na tabeli sa sedam bodova, dok je Zvezda peta sa deset.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara