Štimac: Nema izgovora i tugovanja, bili su bolji od nas

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.02.20. | 22:33

Posle poraza od CSKA mora da se ide dalje...

Vladimir Štimac je uvek bio potpuno iskren. Što na um, to na drum. I nikada nije odstupao od takvog razmišljanja...

Zbog toga je posle poraza od CSKA istakao da ne može da bude zadovoljan, bez obzira na dobru igru tima, pošto je utakmica završena porazom.
“Ne možeš nikako da budeš zadovoljan kada izgubiš utakmicu. U trećoj četvrtini smo odigrali lošije, oni su pogađali šuteve, Majk Džejms je ušao u njegov ritam i to je to. U ovom trenutku je pregust raspored, nedostaje nam malo odmora i malo više energije. Ali, nema izgovora. I drugi igraju u istim uslovima, imaju isti raspored. Izgubili smo, neću da tražim nikakav alibi, bili su bolji od nas“, priznao je Štimac.

Izabrane vesti

Iskusni centar tvrdi da je ekipa već zaboravila na poraz u finalu Kupa i da se ekipa oporavila od istog.
“Nema priča o tome, razmišljaš samo kako ćeš da igraš sledeću utakmicu, da pobediš, da igraš i treniraš bolje. Tako razmišljamo svi, ne treba da tugujemo. Ima života i posle košarke. Naravno da želiš da pobediš, ali ako ćeš da tuguješ, od toga nema ništa“.

Zvezda je prikazala mnogo bolje izdanje večeras nego u Kupu prošle sedmice, a ekipu sada čeka završnica sezone u kojoj se bori za odbranu trona, uz pitanje da li će opet biti Evrolige...
“Nama je Cedevita najvažnija. Neke druge stvari su možda obezvređene, ali mi moramo da se fokusiramo na naše stvari. Ako se bude dodeljivalo mesto za Evroligu, sigurno će se ono dodeljivati kroz ABA ligu, ne kroz domaća takmičenja. Moramo da se borimo, spremimo, imamo novog saigrača, nadam se da će se i on brzo uklopiti. Nema vremena za tugovanje“.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara