Benzema: Vratiću se u Lion

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.04.20. | 10:54

Karim nišani funkciju

Svetsku slavu je Karim Benzema doživeo u dresu Real Madrida, ali kada dođe vreme da se podvlači crta ispod karijere, voleo bi da se vrati tamo odakle je krenuo ka fudbalskim visinama – u Lionu.

Francuski napadač je otkrio medijima iz domovine da će se jednog dana sigurno vratiti u Lion. Mada, nije baš siguran da će to učiniti kao aktivan igrač...
Povratak u Lion već sada nije moguć, jer igram u najboljem klubu na svetu i imam još dosta toga da učinim tu. Ali, jednog dana ću se sigurno vratiti u Lion. Bilo kao fudbaler ili ne, ali biću tu”, poručio je Benzema, očigledno se nadajući nekoj funkciji u upravi kluba.

Izabrane vesti

Napadač Reala je došao u Madrid iz Liona 2009. godine, tako da je najveći deo profi karijere proveo na Santjago Bernabeu stadionu.

A, pitali su Francuzi Karima i da izabere trojicu najboljih fudbalera sa kojima je igrao.
Samo trojicu? To je baš teško, jer je bilo sjajnih igrača. U Francuskoj sam uživao igrajući sa Žuninjom i Viltorom. Ali, u Realu je bilo mnogo fenomenalnih igrača. Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos… Teško je izabrati. Ali, srećan sam što sam imao priliku da igram sa toliko velikih fudbalera, istakao je Benzema.

Golgeter Reala ima ugovor sa Blankosima do leta 2022. godine i namerava da ostane u klubu do njegovog isteka.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara