Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Birali nismo, a solidni jesmo

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.04.20. | 07:55

Pogledajte ko vam je 31. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

BITORPS - SODRA VINGS (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:2

Danas Šveđani nisu bili previše aktivni, tek jedna prijateljska utakmica u muškoj konkurenciji, ali dobro, barem se ona isplatila. Bitorps vas je poprilično nervirao. Na meču su viđena dva preokreta, domaćin je vodio, zatim gubio, ali je pred kraj uspeo da povrati prednost i slavi, a vama donese novac.

NFC NJANKAT - DNK DIMONČELO (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:0

Siguran kec, reklo bi se. Mada, posle prvih 45 minuta niste mogli da se opustite u potpunosti, jer je Njankat imao minimalnu prednost. Lepa kvota zaokružena je u drugom poluvremenu kada je, formalno, domaćin otklonio pitanje pobednika sa još dva gola.

GORIN AMATERI - KURVA NORD AMATERI (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 2:1

U nedostatku takmičarskih utakmica, okrenuli ste se amaterskim. I to se i te kako isplatilo. Međutim, nije sve krenulo po planu. Poveo je gost na samom startu, ali Gorin je uzvratio već u 10. minutu. Na isteku pola sata igre, domaćin je stigao do preokreta, a tim rezultatom je meč i završen, na vašu radost.

FAVORIT AMATERI - ARENA AMETERI (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:2

Gosti su bili favoriti i odradili su posao na pravi način. Domaćin je bio u igri u prvom poluvremenu, u kojem nije bilo golova, ali je potom posustao. Arena je sa dva pogotka u drugom poluvremenu zaokružila odličnu dvojku na ovom meču.

GETEBORG W – TOLO W (tip 1, kvota 1,02) - rezultat 9:2

Kvota gotovo minimalna, ali je barem došla bez problema. Istina, na poluvremenu je bilo nerešeno, ali je domaća ekipa postigla čak šest golova u nastavku i pokazala zbog čega je pre meča važila za izrazitog favorita. Mesta za kiks nije bilo.

STARTVOLLEY MINSK – AVENTUS (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 2:3

Još jednom ste igrali na sigurno i ponovo se isplatilo. U nedostatku profesionalnog sporta, sreću ste potražili u amaterskoj odbojci Belorusije. Aventus je slovio za velikog favorita, ali je morao da se “vadi“ tek u petom setu. Igrao se gost sa vašim živcima, dva puta imao set zaostatka, ali je sve nadoknadio i u odlučujućem setu ipak slavio. Uz dosta muke, ali to vas na kraju ne zanima previše. Bitno je da se sve završilo po planu.

PRECRTANO:

DNK DIMONČELO – PELE VORIORS (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 3:1

Protiv Njankata je pao, ali se Dimončelo protiv Pele Voriorsa nije dao. Ponovo ste tipovali protiv njega, s tim što je na ovom susretu bio poguban po vaše tikete. Vodio je već na poluvremenu, a golom u nastavku samo je potvrdio trijumf i vaše tikete osudio na propast.

INA INAKTIV - RUB FC KAZANJ (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 2:2

Malu kvotu uglavnom “nosi“ veliki favorit, što Kazanj ovoga puta nije opravdao. Ulio vam je nadu kada je na poluvreme otišao sa prednošću od jednog gola, ali je nastavku stigao tek do remija. Nedovoljno za vaše tikete.

NFC NJANKAT – FRZ FORZE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:3

Fifa Liga Pro u e-sportu igra neometano, pa se Njankat još jednom našao na vašim tiketima. Na ovom meču ste ste tipovali i broj golova, ali je nešto igraniji bio kec. “Namirisali“ ste golove, osećaj vas nije prevario, ali ste omanuli konačan ishod. Do odlaska na odmor je bilo 1:1, ali je rezultat na kraju prevagnuo na stranu gostujućeg tima.

AMKAR-PRO - VOSTOK PRO (tip bezh 1, kvota 1,80) - rezultat 118:130

Ogromna uzbuđenja i na kraju poraz domaćina posle produžetaka. Amkar je bio favorit, ali to ipak nije uspoeo da potvrdi, ispustio je 10 ppena prednosti u poslednjoj četvrtini i na krau ubedljivo poražen u produžetku.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara