Komentari na vest

Bojana Drča nova vladarka Istanbula: Tijana nije pokvarila Melisino rođendansko slavlje

.

....

pre 5 dana

A kakve primace ima u timu Vargas a kakve Tijana? Pa Vargas ima masu mirnih lopti da ih "zakuca", a Boskovic udara masu lopti na metar od mreze npr. Mislite da bi Vargas u Ezacibasiju imala vise procente od Boskovic? Sumnjam.
T

Tacno je

pre 5 dana

@Terza car: da su to dobri procenti za korektora! Al vargas je trenutno bolja! I juce je imala 6% u napadu!
M

Muoa

pre 5 dana

Kako god bilo, nijedan turski klub nece ni ove sezone uraditi nista u ligi sampiona, sto im je najbitnije, italijanski klubovi vladaju.
T

Tomy

pre 5 dana

Problem je kod Tijane što je malo njena igra pročitana i svi protivnici su spremili odbrane za nju . Uvek ce ona osvojiti najveci broj poena samim tim što ima najviše lopti ali gomila ima blokova protiv nje uspešnih i auta i servis gresaka . Ok ubacis 3 asa tokom utakmice ali ako imas i 3 servis greske slaba vajda .problem je sto svi samo vide asove . Sve ovo vazi i za klub i za reprezentaciju .
D

Džeriluis

pre 5 dana

Aha od kada je to tako od 2017,2018 čisto da zbamo.Jel pročitano kako Maja diže kako Buša puca i sve ostale čisto sa znamo
O

Ostale

pre 5 dana

Dobiju 20 lopti osvoje 1 poen. Naubolje da idu kući nasi srenji i primači. Video si Bušu bez napada prijem o sva izgubljena u nikad slabijem Vakifu nije mohla zaigrati.Vratila se gde je bila u klub koji je 10 na tabeli
t

terzacar

pre 5 dana

Tijana juče 51 posto prolaznost napada sto je sasvim solidno... sve od 45 do 55 posto prolaznosti za korektora je odlično jer dobija najteže lopte, preko 55 je maestralno...ovo oko servisa si u pravu 1 servis greska ponistava 1 as
B

Belgrano

pre 5 dana

Sta li je Tijana Boskovic uradila ovim bolesnim glavama sto je pljuju po portalima?
Z

Zvanično je

pre 5 dana

Mvp svetskog prvenstva za reprezentacije i prvak sveta sa reprezentaciom Mvp svetskog prvenstva za klubove i prvak sveta sa klubom Znaci najbolja na svetu zvanix̌no sa reprezentacijom i sa klubom.
J

Joka Joka

pre 5 dana

E daj bože da nam Jokic i Bogdan donesu samo jednu zlatnu medalju u kosarci.Na zalost nemamo je kao što kaze predsednik KSS od 2006 tj Srbija je nema u muskoj kosarci...Malo preskoce po koje takmicenje ali su heroji nacije...
9

999

pre 6 dana

@srbadine stojadine: tebi nije mesto ovde, nebitan sport? Na kuhinju jednoj od najboljoljih? ? ? Aj od…i u skokovima! I nevracaj se!
U

U Srbiji

pre 5 dana

Jeste nebitan.U evropi i svetu najpopularniji zenski sport.Kod nas rubrika ostali soort.
p

pa da

pre 6 dana

Ne moze Melisi ni peskir da nosi.Kao ni Egonu ili Hak. .Boskovicka nas je ukanalila i na Olimpijadi. Proslo joj vreme.
t

terzacar

pre 5 dana

Da ukanalila nas sto umesto 35, 39 poena nije osvajala po 50 poena, svasta
0

002202

pre 6 dana

Opet kriva CIA, BIA, FBI, KGB.... što Tićurica osta bez titule.
0

0555778

pre 6 dana

Osvajala je i super kup i kup i bila mvp oba takmicenja.Uostalom sa 29 poena i veceras je bila najbolji poenter utakmice.Ne igra tenis pa da sama osvaja.Njenin 29 poena nije bilo dovoljno da pobede pre se tako moze reci
h

hande i grej

pre 6 dana

Imati trenersku diplomu ili le odbojkaski klub u kome ti Hande Baladin igra prvog primaca iz godine u godinu i gledati njene raspade, A od prosle godine pridruzuje joj se i ova Kanadjanka Grej...Serije i serije u kojima ona nemaju pojma sta da rade na prijemu.. Smesno. Kao ganjaju titulu, Kako da ne....Boskovicke mi nije zao uopste. Ona sve to zna i uporno za veliku lovu potpisuje ugovore odricuci se recimo titule u Turskoj i tiitule u Evropi. Trampila je klupske titule za lovu. Visina njene p;ate verovatno je jedan od razloga sto klub dovodi igracice koje dovodi. Fener je mnogo bolji tim. Neuporedivo.

Nema sanse

pre 6 dana

Da Boskovic osvoji title u Turskoj dok za Fener igraju Melisa, Ana Cristina i kad se vrati Arina nece moci ni set uzeti! Boskovic Feneru ne treba pored Melise! A i da je otisla u Vakif nebi opet bilo moguce pobediti ovakav Fener! Rodila se nova dinastija koja ce vladati jos bar tri sezone koliko ova tri čuda imaju ugovor sa Fenerom.
S

Srbadin Stojadin

pre 6 dana

Sta mi bre ima biti zao, zaradjuje meleone igrajuci nebitan sport. Mesto da je kuci,odgaja decu,kuinja…
D

Da li je vas...

pre 5 dana

... Tijana odbila za dejt? Ili je možda odbila vaše ponude da botujete za nju po portalima? Teško da ima drugog objašnjenja za ovako posvećeno, horsko i neumorno pljuvanje, pajsad, jedne odbojkašice? Ne fudbalera, ne košarkaša, nego odbojkašice?? Lečite se bre, nikad nije kasno.