Pavlenko vezao 12 pobeda, Iljukin samo jednom uspešan u popodnevnom programu

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.20. | 19:38

Neverovatna serija ruskog stonotenisera

Pošto fudbala ima samo u tragovima, poslednjih dana smo se uglavnom fokusirali na stoni tenis, koji se gotovo bez prestanka igra širom Rusije, Ukrajine i Češke. Svakodnevno je na programu preko stotinu duela, a minulih sedmica zajedno smo ispratili najzanimljivije susrete.

Danas smo oko bacili na okršaje Romana Pavlenka i Evgenija Iljukina. Prvopomenuti stonoteniser bio je veliki favorit i na kraju je uspeo da upiše dve velike pobedu. U prvom okršaju je slavio u tri seta – 3:0 (11:9, 12:10, 11:9), dok je u drugom za trijumf bio potreban jedan set više – 3:1 (11:7, 11:9, 4:11, 11:4).

Izabrane vesti

Ono što je vredno istaći jeste da je Pavlenko tako nastavio neverovatnu seriju od 12 mečeva bez poraza, pošto je danas savladao i Aleksandra Petrova u pet setova (3:2), te Vladimira Nemaškala posle samo tri seta (3:0).

Sa druge strane, Evgenij Iljukin nije bio toliko uspešan, pošto je pored dva poraza od Pavlenka upisao još jedan od Nemaškala (2:3), ali je uspeo da izađe na kraj sa Petrovim (3:0).

I večeras je na programu ogroman broj okršaja u ruskoj Ligi Pro, a sve rezultate i kvote kao i uvek možete pronaći na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara