Berba se seća Vidićevih batina: Pitao sam ga, brate, možeš li malo lakše na treningu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 08:15

"Stajao je na travi u stavu: baš me briga ko si, bićeš prebijen", kaže bugarski as

Legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov kaže da srpski as i nekadašnji kapiten Crvenih đavola Nemanja Vidić nije štedeo svoje saigrače na treninzima, pa neki, poput njega lično, nisu želeli da igraju na suprotnoj strani.

Berbatov je sa Vidićem igrao četiri godine u Junajtedu, nakon što je 2008. godine došao iz Totenhema na Old Traford.

Izabrane vesti

"Vidić je "tukao" sve oko sebe. Stajao bi na travi u stavu: baš me briga ko si, bićeš prebijen! Nisam želeo da igram protiv njega. Rekao sam mu: brate, možeš ovde malo lakše? Nema je..ne šanse! Bilo je teško, ali to je bio sjajan period", priseća se uvek raspoloženi Berbatov u razgovor za televiziju Mančester Junajteda.

Nemanja Vidić je proveo skoro čitavu deceniju na Teatru snova. Stigao je 2006. godine iz Spartaka iz Moskve i osvojio pet šampionskih titula i Ligu šampiona. Berbatov je dve godine kasnije došao iz Londona za 38.000.000 evra.

"Za mene je to bio vrh planine. Svi igrači oko mene bili su velikani. To ponekad može da bude zastrašujuće. Ako ne možete da se držite, na treningu i u svlačionici, to nije dobra stvar. Morate da znate kako da se odbranite na treningu. Ponekad bi me Ves Braun udario na treningu, a ja bih uzviknuo: Koji ti je ... Ves!", opisuje u svom stilu Berbatov.

Bugarski golgeter postigao je 56 golova na 149 nastupa u dresu Crvenih đavola i osvojio dve šampionske titule na Old Trafordu.

Foto: Reuters


tagovi

Dimitar BerbatovNemanja Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara