Komentari na vest

Srpsku strahovladu zamenila španska dominacija... I preti da preraste u tiraniju

U

Urgija

pre oko 1 godinu

Ne ložite se previše. Koliko puta ranije smo čitali tekstove kako nas nigde neće biti i kako se gasimo. Da li vi pratite omladince i kakve rezultate imaju? Mi idemo iz krajnosti u krajnost.
J

Just WP Fun

pre oko 1 godinu

Ma naravno, ali mi smo kao nacija skloni da čim nešto pođe loše tovarimo najstrašnije po našim sportistima. Seti se samo kad Đokoviću nije išlo kako smo mi zamislili. Ne jede meso, ne nosi više krst oko vrata, Jelena ga maltretira, ušao u lovu pa ga baš briga i slično... Strašne Vaterpolo klince imamo ...samo filter da se odradi i za par godina eto opet dinastije. Trojcu je već Stevanović poveo..još su zeleni ali za godinu, dve...biće to ok. Jeste NBG napravio ozbiljan gaf sa Jakšom i Mandom ali eto Mande nazad uskoro. Samo da se bore momci i biće to ok...

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Za nas je najbitnije da od Spaniju i Crnu Goru pobedimo makar jednu da bi zavrsili makar 2 u grupi i u 1/8 finale izbegli Madjarsku I Hrvatsku da udjemo u 1/4 finale a posle svasta moze da bude.

Bajram Demirali

pre oko 1 godinu

bravo

Vaterpolo

pre oko 1 godinu

Bili su odlicni i u Tokiju protiv nas da nismo odigrali pred kraj odlicno dobili bi nas jer su cijelu utakmicu vodili.Svakako prvi favoriti na sp trenutno su i u kosarci prvaci Evrope i svjetski sampioni iako nisu mnogi mislili da mogu do vrha pogotovo na proslom ep u kosarci.Bice tesko dobiti Spance u vaterpolu ali za nase je vazno da i ako izgube protiv njih Crnu Goru svakako moramo dobiti.Bilo bi odlicno da dobijemo i Spance na otvaranju ali bice to dosta tesko.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Najveca sportska sila , u svakim sportu su u vrhu
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Jedino im odbojka kvari taj prosek…
t

tako je

pre oko 1 godinu

Bogata zemlja, plus na to dodas da sverc kokanidje za evropu ide procentualno najvise preko njihovih luka...dosta para ulazu u sport i to se vraca. Najveci klub na svetu je iz spanije, sta god mi pricali.
č

činjenica

pre oko 1 godinu

Sa sve 1 osvojenom olimpijskom medaljom u Tokiu i to bronza u ženskom rukometu, ali bitno je pljuvati srpski ekipni sport iako su doneli iz Ria 4 medalje u ekipnim sportovima što nikom sem Amerikancima nije pošlo za rukom.
P

Pakisa

pre oko 1 godinu

Dajte njima Sapica, brazilca Sora, Gocica pa da vidite kako ce zaboraviti da plivaju, a ne da osvajaju medalje.
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

Vaterpolo nsm je mrtvo.Ostalo je jos mozda 1g iKRAJ.
S

Soro

pre oko 1 godinu

to vaterpolo???