Komentari na vest

Srbija se nije proslavila na Svetskim prvenstvima: Osmo mesto iz Hrvatske najbolji rezultat

1

1995

pre preko 1 godinu

Od 1995 se računa po meni. Mada smo Srbija od 2006,po tome jedino smo od dvoranskih sportova bili olimpijski prvaci u odbojci, samo muškarci odbojka i nijedan drugi sport nema zlatnu medalju sa OI.
C

Crna Gora

pre preko 1 godinu

Batez, Vušurović, Vujević iz Crne Gore. Sidnej 2000.
M

Medalje

pre preko 1 godinu

U svim sportovima samo treba gledati medalje od 2006.To su medalje Srbije. Ostale su nam pripisane ali su osvajane zajedno sa drugim i u državama sa drugim nazivom. Od 2006 su medalje Srbije!!
s

smehotres

pre preko 1 godinu

Kako da ne. Sa kojim smo to drugima bili od 1995/96, da nije možda bilo Hrvata, muslimana ili Slovenaca u košarkaškoj reprezentaciji tada ili odbojkaškoj?Ako je bio 1, 2 Crnogorca i to je to. Zamisli kada bi medalje Sovjetskog saveza u odbojci npr prepisivali Kazahstanu ili Gruziji a ne Rusiji koja bi to lakrdija bila, kada su vecinu tima činili Rusi. Da nemaju možda Hrvati prava da se pozivaju na zlato iz Indijanopolisa 2002. haha??
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Netacno, sve osvojeno od 1995 je nase.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Ma da, sto bi to neko radio?? Imas koliko hoces timova gde nije bio ni jedan crnogorac i sto to neko ne bi racunao medalje Milosavljevicu, Neđi Jovanovicu, Bodirogi, Divcu, Sapicu. Druga stvar priznao ih je MEĐUNARODNI OLIMPIJSKI KOMITET I sve svetske i evropske međunarodne federacije, tako da bez veze pisemo.