Komentari na vest

Santareli preživeo debi: Očajan početak Srbije, pa potpuni preokret za veliko slavlje

P

Pazova Stara

pre preko 2 godine

Selektor ako zeli neki uspeh sa reprezentacijom mora da se resi menadzerskih igraca. Deo se već resio, sada ostaje dakle da izbaci Bosanku Mihajlovic i da pozove najbolju igracicu Superlige prosle sezone Branku Ticu ili Kockarevic
d

da izbaci

pre preko 2 godine

Brankicu Mihajlovic i jos bolje,zatim da ubaci TEBE...
x

xyy

pre preko 2 godine

I "Bosanku" Boskovic da su izbacili na vreme pa da uzmemo nula medalja od onih silnih koj smo uzeli od 2015. godine. Jeli tako? Evo sada Brankica vise nije u svojoj moci, a Tijane vise nema - pa cemo videti kako se mocno igra bez njih na SP u jesen.
E

Esex

pre preko 2 godine

A gde bi nam bio kraj da se ozbiljnije ulaze u ovaj sport..
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Kako je krenulo stvarno nisam znao sta da kazem...Sa druge strane Belgija opasna kao i uvek,kada bi igrale u punom sastavu siguran sam da bi mnogo vise mogle iako ni sada nimalo naivne nisu.Najvaznije je da smo se vratili i pobedili,mislim da je Sara Lozo najbolja bila,drago mi je pogotovo nakon sto je bas ona bila razlog sto je u Saratovu opet bilo tesko uzimati bodove.
E

Ena5

pre preko 2 godine

Sara Lozo je konačno dobila šansu da se pokaže i nadam se da ćemo je videti i u startnom timu, mnogo bolja i od Buše i Milenkovic…Maja Aleksic je u mnogo boljoj formi od Mine Popovic. A drago mi je i zbog devojčice Zelenovic, kako je samo nekoliko poena osvojila, ona zbog svojih 2m samo prebaci loptu i eto poena, ne mora da skače puno.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa Dobro mi LN igramo u izmenjenom sastavu najiskusnije se prikljucuju posle LN kad krecu pripreme za SP.