Komentari na vest

Santareli: Još jedan korak do našeg sna

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Svaka cast treneru!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Svaka čast. Da uzmete zlato u subotu jer po svemu do sad ste zaslužili. Odličan trener. I normalan čovek.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

85 % stanovnistva Srbije voli fudbal,edju njima sam i ja. Ali brate mili, da se ulaze u druge sportove kao u fudbalu, gde bi nam kraj bio.
S

Spasitelj

pre gotovo 2 godine

Vidi se da je Zoran Terzić pao na ispitu. Zašto??? Pa zato gde je posle 20 godina doneo pregrš medalja, povukao se sa te funkcije. Ali sada kada se naša ekipa podmladila ( nema Maje, nema Milene Rašić, nema Stefane Veljković), povela ga malo sujeta, da sa takvom ekipom ne može da ponovi rezultate iz prethodnih 20 godina. I tu se malo prešao i na neki način sam sebe diskvalifikovao kao najuspešnijek trenera u svim ekipnim sportovima. Naše devojke i drugi put savladale Amerikanke i u ovakvom novom sastavu, i obezbedili bar srebrnu medalju. Ali sam gotovo 100% siguran da će na kraju ona biti ipak sjajnija, bez obzira ko nam dođe u finalu.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Loš lik je. To je problem.
z

zamorio se sa nasima

pre gotovo 2 godine

i nista drugo, osvojio je gomilu medalja i preuzeo Rusiju, ali rat ih je sprecio da se takmice, visa sila...tu se zeznuo, nije mogao znati ali briga ga, plata ide.dobro je i za njega a i nase devojke da se malo razidju, javna je tajna da je tezak covek koji je od Djerisilo pa nadalje mnoge cure odstranio i nisu mogli naci zajednicki jezik..Ali Terzic je svetski evropski prvak itd itd...Ni vaterpolo nema ovo u zadnjih 5/6 godina, tako da hvala i sretno u Rusiji