Komentari na vest

Samo neka se strašan niz nastavi...

B

Brundo

pre oko 1 godinu

Ovog puta je selektor najslabija karika reprezentacije.Bice povuci potegni.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Redakcijo, ovdje ima neki bošnjak bolesni koji kao lud lupa minuse na lijepe komentare o našim odbojkašicama!
b

bošnjo je rubik

pre oko 1 godinu

"ovdje", "lijepe"... mislim da nam se sam ukazao
f

fadil odbojkas

pre oko 1 godinu

Sta Boskovicc bosanskogercegovacka igracica radi u Srbiji? Cemu to sportsko otimanje? Nema ona nista sa Srbijom. Jel tako.
i

ironija

pre oko 1 godinu

A evo ga i 23 procentaš haha. Bolje sredite svojima da bar spavaju u hotelskim krevetima a ne na slamarici pa se onda javi.
H

Hahahahahahahahahahahahaah

pre oko 1 godinu

Ima veze jer je Srpkinja u krvi. A Turci i Turcini hteli da je naturalizuju jer samo tako imaju JAKE ODBOJKASICE. Pa nisu uspeli pa morali da daju milione potomku Ataturka KUBANKI Vargas. More paljbaa. Kamo srece da te njena levica i bomba id 112km/h zvekne u glavu
@

@Hahahhahahahaha

pre oko 1 godinu

Lepa bajka.Jos jedino da objasni neko kako je moguce da Tijana i Dajana imaju istu krv a na dve razlicite strane.Ipak ce biti da je do zelenih papirica
:

:(((((

pre oko 1 godinu

" One sad imaju svoju Boskovicevu, razornu Stisjak." _____________________________ Stisjak je Poljakinja. Nije isto.
w

widzew

pre oko 1 godinu

Poljakinja al ubija kao Boskoviceva! Mozda je u ovom trenutku i bolja od nje. Nazalost.
w

widzew

pre oko 1 godinu

Ako ne osvojimo medalju to ce iskljucivo biti zbog trenera! Slab je totalno! Ne bi ga turci sutnuli da je valjao i ukrali naseg! Poljakinje su u naletu, ne bi me cudilo da igraju finale! One sad imaju svoju Boskovicevu, razornu Stisjak.
N

Ne lupaj

pre oko 1 godinu

Dok on nije dosao turska nije znala ni sta je medalja. Ne prdi
@

@Ne lupaj

pre oko 1 godinu

Nisu znale sta je medalja a bile i srebrne i bronzane na EP sto su gle cuda bile i sa njim
:

:(

pre oko 1 godinu

Slabo pratim zensku odbojsku od kada su u reprezentaciji Srbije strankinje.
b

boli nas uvo

pre oko 1 godinu

U svakoj reprezentaciji Srbije imaš igrače koji imaju 2 a neki i 3 pasoša.I u muškim i ženskim timovima.I u ostatku sveta je tako.Danilović nam košarku doveo na dno.Prvi sam za stranca sad.Za stranca koji ce da uvek bude tu za dres Srbije.Moze Amerikanka kod devojaka Pejdz pa Anderson onda moze i kod muškaraca.Kod devojaka pola iz BIH i C Gore .Sve ok.Može Anderson onda može i kod muškaraca Panter.Bez podele na mušku i žensku košarku.Od 2015 imamo Amerikane u timu.Moze onda i od 2024 kod muskaraca.Pešic u penziju.
L

Lekar odmah

pre oko 1 godinu

Ko je u Srbiji stranac sem selektora? Sta ti pricas ahahahhahahahahaha
v

vaterpolo

pre oko 1 godinu

smo bilu cg 90%. Svi izHerceg Novog,
n

najbolje na svetu

pre oko 1 godinu

Malo se o njima piše.Neki drugi su mnogo popularniji a one naravno uspešnije. One nemaju doček i balkon za srebro ili bronzu sa SP i EP ostali naravno da imaju.Nisu miljenice medija i mnogo više možete da vidite da se piše o otkazima svakog košarkaša nego o svima njima zajedno.Srbija jeste zemlja košarke a u kojoj se ipak fudbal bezgranično voli.Teško je dobiti svoje mesto kao neki realno peti ili šesti sport u medijima.Zato se ljudi i čude kada vide ove uspehe.A.nije napisano toliko toga u tom periodu.More nagrada u izboru najboljih i kao tim i pojedinačno.One treba i da budu gosti u jutarnjem programu ,u raznim emisijama.Nijedna nije bila.nigde.Zato imamo svaki dan izveštaje o ovim koji ne igraju za Srbiju.Gde su i šta rade.Ipak su popularniji .Koju poruku šalju deci na taj način.Videće se sve u narednom periodu.Kad može on pa što ne i mi.Živi bili pa videli.Tema jutra na TV Gordon oduševljen i nece kuci.Domaćin radi velike stvari za Srbiju.Poruka je svima jasna.Moze on ma možemo i mi.Srbija pa neka čeka.
0

07

pre oko 1 godinu

Srbija je jedino i isključivo zemlja basketa 3x3. O našim basketašima se malo priča, malo imaju medijskog prostora a obraduju nas zlatnim medaljama i sa Svetskog i sa Evropskog i sa Olimpijade. Nemaju doček kod škupštine, ali su velesila u onome što najbolje rade i treba što više o njima da se priča, da ih se zove u emisije jer ONI SU PONOS SRBIJE!!!Nemaju doček kod skupštine ali su svi nestvarno najbolji i nije poenta doček kod skupštine poenta je sa sportistima proslaviti pobede i medalje u dvorani i eventualno na aerodromu
s

sveti sava

pre oko 1 godinu

07 Početkom jula stigla je informacija da su Istražni organi FIBA pokrenuli nove istrage protiv košarkaša iz Srbije iz reprezentacije basket 3 x 3 u vezi i sa i potencijalnim učešćem u nelegalnim radnjama. Ružna slika i vest da su trojica suspendovana i da neće moći da se takmiče do okončanja istrage i konačne odluke zbog nameštanja rezultata je bacila lošu sliku na njih.Medju njima i MVP iz Pariza sa EP.Dobri su momci.Nisu oni jedini uspešni.Ima mnogo ekipa.i sada su nam vatrepolisti olimpijski šampioni a odbojkašice prvaci sveta.Uostalom Basket tim je i izabran za najbolji tim Srbije izbor olimpijski komitet u muškoj konkurenciji a kod devojaka su to ponovo odbojkašice.
k

koje zlato 07

pre oko 1 godinu

Basket ušao u TOKIJU na OI.Imamo jedno učešće i bronzu.Imali su doček kao i svi ostali nakon Tokija.U senci su košarke.Pitanja za Danilovića zašto ne pomeri nešto za basket..
0

07

pre oko 1 godinu

Sveti sava basketasi koji su pod istragom nisu oni koji su sada u sastavu reprezetacije. Malo bolje pricitaj imena i uporedi sa teenutnim sastavom. A sto se tice medalje jeste u Tokiju osvojili bronzu a u Pariz se ide po zlato jer imamo sastav za zlato
g

gordon bato

pre oko 1 godinu

07 Gordon im uzeo slavu.Samo se piše o njemu Lepo mu u Somboru ostaje do daljnjeg.Ipak igra za milione .Popularan lik.Strašan igrač. Košarka je NBA.Sve ostalo druga liga Prvak sveta i evrope sa reprezentacijom ne znači ništa.Liga šampiona 3 liga.Aba liga je kod nas 4 liga košarke .KSL ne prati niko.Onda na žalost ide basket.Gordon uzeo slavu svima.NBA star.
0

07

pre oko 1 godinu

gordon bato možda tebi ne znači nista svetsko i evropsko pošto si zbog tog istog Gordona bez razloga ustajao noću da gledaš kako igra u NBA a njega boli uvo za reprezentaciju uopšte boli ga uvo za Srbiju. Basket je ispred svih naših liga bolje se malo obavesti pre nego što lupiš. I moj ti savet da kreneš da pratiš basket 3x3 nego NBA
s

samo parrizan

pre oko 1 godinu

Eeej 70 ili 07 Hajde majke ti vidi da se ovako uradi.Basketu treba selektor.Pešića tu.Odmah ali odmah.Pomozi Srpsku košarku a za basket odličan je.Još u snazi.Urgiraj imaš podršku.Pokrenuti basket za žene da se ide u Pariz.Tu obavezno Milicu Dabović da igra .Još aktivna i spremna.Živ bio i dva zlata iz Pariza su nasa
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

ajd u ime boga! samo napred devojke,Srbija je vecna dok su joj deca verna! 🇷🇸❤️⚽️⚾️🥎🏀🏐🎾🥇🏆🏅🍺🍻🥃🍷🍾🥂🍸🎶🤣😅😂🖐
M

MilePFK

pre oko 1 godinu

Ko placa ove bolesnike da svaku vest vezanu za odbojkasice preplave bolesnim komentarima punim mrznje, kome je to od koristi, sta se ovde desava?
@

@MilePFK

pre oko 1 godinu

Ako tebe placaju ne znaci da placaju i druge.
j

jprle i tihi

pre oko 1 godinu

Mržnja je velika prema odbojci.Uspeh ti u Srbiji nece niko oprostiti.Mnogo ih ima koji slave poraze Novaka košarkaša itd.Ismevaju naše kada gube itd.Kada pobede naši onda verovatno sede i tuguju.Neka ih.Oni slave bronzu i srebro kao neuspeh jer imaju prostor za ismevanje trenera i devojaka i momaka a mi kao uspeh.Svi se radujemo svakako.Vaterpolo je bio razapet nakon 4 mesta.Ovi ili ovaj ne čekaju kraj takmičenja.Mržnja prema devojkama a verovatno i prema svim ostalim sportistima je kod njega izražena baš.Taj ili njih dva bi dao ili dali sve da nas u fudbalu Hrvatska koja je naravno bolja pobedi sa napr 6-0.Ubačeni sa strane Prle i Tihi da šire mržnju prema odbojkasicama Srbije a koje su šampionke sveta.
@

@jprle i tihi

pre oko 1 godinu

Mrznju sire jedino oni koji su odgovorni za (propast) odbojku u Srbiji. Zasto? Ne znam. Verovatno ih ubi sujeta i ego da priznaju da nisu u pravu, i da preuzmu odgovornost, dok se ceo sistem raspada. Nego se skrivaju iza nekih narucenih tekstova i izmisljenih statistika kao ajde ovo sad malo racunamo jer nam ide u prilog a ono malo ne jer nam ne odgovara. A naravno uvek ce se naci budale koje to upijaju. Srecom nismo svi veverice.
n

nanas

pre oko 1 godinu

Sto je jos gore njih ne cenzurise mozzart,pustaju ih da svasta napisu i to redovno protiv odbojkasica,a obican komentar kad napisem cenzurisu iz samo njima znanih navijackih,ili ne znam kakvih razloga
p

puno košta

pre oko 1 godinu

Neko ostao bez provizije od miliončeta pa sad kmeči.
j

još više košta

pre oko 1 godinu

znamo ko za proviziju igra "iz ljubavi" za nacionalni tim
B

Bravoooo

pre oko 1 godinu

Sendvicariii placeni sta ceeee pusti ih nek pisu
I

I nikad jaca Estonijo

pre oko 1 godinu

Dobro je za znati da je MEC VEKA u izboru FIVB potpuno irelevantan i nebitan jer odbojka postoji since 2015 i velika, vazna takmicenja su samo ona koja to ocene na Terazijama. Strahujes li mocni Azerbajdzanu i Gruzijo?!
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Nikada neću nadmenom i iskompleksiranom treneru Z. Terziću oprostiti onaj poraz u finalu u Beogradu 2021. To se jednostavno MORALO OSVOJITI!
N

Ne nije

pre oko 1 godinu

Ne nije se moralo dobiti. Devojke su bile umorne, dosle su sa Olimpijade i otisle odmah na evropsko. Italijanke je Srbija poslala kuci u 1/4 finalu olimpijade bukvalno ih oduvala 3:0 blago receno ponizila, a mi smo igrali polufinale plus mec za 3 mesto, posle olimpijade odmah su otisle na evropsko prvenstvo bez dana odmora i pauze, imale tesku grupu u kojoj su bile i Ruskinje, imali takav deo zreba gde su u polufinalu isle na Tursku igrale jaka 4 seta a Italijanke imale nikakvu Holandiju. Nase su i pored umora i iscrpljenosti uspele uzeti set u finalu, ali nisu izdrzale. Ne zalim ni za cim. Uzele su dve medalje u 2 meseca i to je ogroman uspeh. Jedina su reprezentacija te godine koja je dosla kuci sa 2 jake i velike medalje. Jedina evropska zemlja koja 2 olimpijade za redom stoji na postolju. Ovi sto lupaju minuse mogu samo da lupaju.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Rusija Poljska o SSSR da ne govorimo
B

Brato

pre oko 1 godinu

Najezio sam se kad sam procitao koje su sve medalje osvojile, svaka cast devojke.
R

Realnost je

pre oko 1 godinu

Sve osim finala je debakl
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Je l ima ko da objasni zasto na svaku vest o nasoj zenskoj reprezentaciji i pogotovu Tijani Boskovic uvek idu neki besmisleni hejt komentari?