Komentari na vest

Ribnica ponovo izgubila od Karađorđa, tim iz Topole beži iz najopasnije zone

G

Gost Zurnal

pre preko 1 godinu

molim vas tabela se pravi po broju ostvarenih pobeda, a ne bodova, tako da nemojte da gresite celu sezonu!
O

Oduvek

pre preko 1 godinu

Je tako i u staroj Jugoslaviji bilo. Samo se odbojka ne prati toliko pa se o tome ne priča. Na zapadu ništa novo...
U

Uky

pre preko 1 godinu

Dno dna.
K

KraljevoKv

pre preko 1 godinu

Ribnica je uvek vazila za jedan od centara odbojke u Srbiji. Prvi put se kraj Ibra lopta zakotrljala 50tih godina prošlog veka, da bi tokom 70tih ista postala i prvoligas stare Jugoslavije. Jedan od retkih klubova "provincije" koji je igrao najvisi rang takmicenja. Pa osvojen Kup koji je Ribnicu upisao medju velikane ovog sporta. Uvek se znao red i uvek vazili za gospodu. Danas Ribnicu vode lik kojeg zovu Buca i kum mu Todor koji srozavaju ime i ugled Ribnice svojim necasnim postupcima. Krenulo je sa psovanjem i fizickim obracunavanjem sa sopstvenim (mladim) igracima, sada se preslo i na nesto mnogo ozbiljnije. Ne bi me cudilo i da su se neki tiketi igrali.
G

Gledao sam...

pre preko 1 godinu

Bruka od utakmice. Još veća ako se uzme u obzir da je sa jedne strane čovek koji je godinama bio glavni skaut reprezentacije a sa druge čovek koji je godinama bio reprezentativac. Sujeta i ego su mnogo gadna stvar... Em uskočiš preko noći iz igračkih patika u trenerske cipele, em ti dovedu prekaljene prvoligaške igrače, em ne možeš nikoga da pobediš, još treba i da ispadneš?! Pa neće moći!
r

razocaran sam

pre preko 1 godinu

odbojka je do sada vazila za jedan od cistijih sportova. medjutim par dogadjaja koji su se desili u poslednje dve sezone pokazuju da to nije tako. cestitke tzv. vozdovima (jer da bi bio vozd moras biti ljudska gromada sto nazalost ljudi u tom klubu ocigledno nisu) koji nisu u stanju da pobede decurliju iz novog sada, jedanaestoplasiranu ekipu superlige, koja ce na kraju ispasti iz lige, u dva okrsaja (3:1 i 3:1 za novi sad), ali zato su i više nego kadri da pobede ribnicu i ostvare ono sto je u ovoj sezoni samo vojvodini poslo za rukom, a to je da trijumfuje u kraljevu. sledece sezone mogu, ako ovako nastave, uz par pojacanja, sa svojim mladjanim 40godisnjacima da se ukljuce i u borbu za titulu, zasto da ne.