Komentari na vest

Publika uživala na Banjici: Vakif drhtao u prvom setu, pa pokazao zašto je šampion

D

Dan odbojke

pre preko 1 godinu

Prvak evrope je bio u Beogradu. Lepo za Zvezdine devojke da igraju ovakve utakmice. Na žalost odbojka u Srbiji nema ulaganje sa nacionalnog nivoa. Odbojka uvek ima neku pomoć. Odbojci ne treba jednokratna pomoć već ozbiljno ulaganje u klupsku odbojku, kao što je na nacionalnom nivou ima košarka. Odbojka u Srbiji je to odavno zaslužila. Kada se to desi igraće se i pet setova protiv prvaka evrope. Do tada možemo reći :videli smo Vakif i veliko iskustvo za devojke Zvezde. Vrlo je jednostavno koliko para toliko muzike! Srbija nema nijedan ženski klub koji igra značajnu ulogu u evropi. Neverujem da nije izvodljivo da se uloži novac u jedan ženski klub a svakako uz poštovanje prema ostalim sportovima, to treba da bude klub iz ženske odbojke. Uloženo je u dva sporta muški fudbal i mušku košarku. Ženska odbojka mora biti sledeća.
I

IIL

pre preko 1 godinu

Apsolutno tačno. A treba napomenuti da pored ulaganja u fudbalske i košarkaške klubove vidimo da se sada ulaže i u 2 vaterpolo kluba(Novi Beograd i Radnički) a pogotovo ovaj prvi kako bi igrali značajnije uloge u Ligi šampiona. Kada može da se ulaže u vaterpolo ne vidim zašto ne bi moglo i u odbojku jer je kada se sabere to najuspešniji kolektivni sport nakon vaterpola poslednjih godina.
B

Baš tako

pre preko 1 godinu

U fudbal, vaterpolo i košarku je uloženo. Ženska odbojka je u Srbiji i najmasovniji ženski sport i najmasovniji školski sport. Mnogo radosti su nam donele odbojkašice i Srbija mora da ulaže u klupsku odbojku. U suprotnom onda je to DISKRIMINACIJA.
k

kakav naslov

pre preko 1 godinu

Vakif drhtao bez tri igračice iz postave. I na kraju od silnog drhtanja 3:0.
K

Kakadu

pre preko 1 godinu

Naslovi se pumpaju da bi se masa ložila. Ti si se primio, i to je ok.
I

Istine radi

pre preko 1 godinu

2 igračice iz prve postave(Gabi i Zehra) su povredjene i ne igraju sigurno 10tak dana..Kada ih je Potsdam pobedio ni onda nisu igrale.