Komentari na vest

Pomračenje Partizana u Masteru! Crno-beli nisu ličili na sebe, Insbruk ih skoro ponizio

Г

ГГБ021

pre 10 meseci

Хахаха мало су прејаки аустријнци за вас, можда победите Будву само и то на мишиће далеко сте ви од Лиге шампиона, брука.
T

Tema dilema

pre 10 meseci

KATASTROFA, BRUKA I SRAMOTA!
L

Logitech

pre 10 meseci

Janic je los trener, treba da dodje umesto njega Kolakovic ili Slobodan Kovac.
0

07

pre 10 meseci

Čuj ovog, koji Kolaković tebe spopao pa on ne ume reprezentaciju ko svet da vodi jer nije on za trenera i selektora. On nije za odbojku samo je urušava videlo se ovo leto pogotovo. Nek se goni što dalje od odbojke jer videlo se da za to nije. Kovač ima svoj klub i ide mu super. A Janić je mnogo bolji od Kolakovića ali ne može se stalno pobeđivati, ne znam po čemu je tebi bolji Kolaković od Janića ali vidi se da ne pratiš odbojku nego lupaš gluposti
E

E moj ti

pre 10 meseci

07 da li znas koliko je uzeo medalja sa Srbijom taj Kolakovic ,mozda 9 da te podsetim.Da li zmas da je 2 puta odveo Srbiju na OI i jednom Iran Videces da ce i 3 put sada u Pariz da odvede Srbiju .Od kada ga nije bilo na OI bili nismo cisto da znas.Covek bio prvak evrope ti kazes nema pojma.Strasno.Imace kad odemo u Pariz 3 od 3 plasmana sa Srbijom.Zivi bili pa videli u maju nakon lige nacija sve.
0

07

pre 10 meseci

Ne možemo da se oslanjamo na istoriju i šta je nekad bilo jer nekad su i drugi igrači bili i drugo vreme bilo i sve je je drugačije bilo pa se osvajalo. Ali sada od kad su Kovača oterali prljavo i još prljavije Kolakovića vratili gde se opasno guraju igrači pojedini kojima nije mesto u repki je dokaz poslednje 2 godine užasnih rezultata a pritom se pričale bajke za malu decu pogotovo za kvalifikacioni turnit na OI a na OI nas neće ni ovog puta biti na žalost jer nećemo uspeti da se kvalifikujemo jer ostavili smo Kolakovića koji nema veze s vezom kad su igrači u pitanju za repku a i ovako sada nam nije ni treba jer sa njim tonemo. Evo prva greška oterao Jovovića ove godine pa sad da ne nabrajam ponaosob greške. Ja znam da boli istina ali bolje istina koja boli nego bajke lažnih priča koje se gledaju ljubičastim naočarama
P

Plavi Safir

pre 10 meseci

O7 hajde sedi 1 nalupao si se previše.
0

07

pre 10 meseci

Plavi Safir boli istina ali sto brze shvatis i vidis sta je istina biće ti bolje. Otvori oči
N

NN3

pre 10 meseci

Očekuju da igrači ginu za klub, a ovamo ne primaju plate po par meseci, igrači često skupljaju pare za smeštaj i rezervišu sami sebi za gostovanja, ako ne to onda putuju po par sati na dan utakmice pa se odmah vraćaju i tako konstantno.. A onda ako neko odluči da ode iz kluba zbog neisplaćenih zarada, onda sledi javni medijski linč kako taj igrač nema poštovanja prema klubu, kako ih je izdao i tako dalje, jer je zaboga tražio svoje pare koje mu se obećavaju mesecima.
o

onda se

pre 10 meseci

to kaze objavi napise..kako.onda ostali klubovi..vojvodina ima jake sponzore..citao.sam.da partizan ima novog predsednika nekog privrednika..onda se ne bacaju tolike pare u kk..a da se gasi odbojka..vaterpolo rukomet..fudbal..kako su onda dovedeni Marinovic i ovaj dizac..ima toliko grobara uspesnih pruvrednika prvih 10 redova na kosarci i ovako tamo nisu platili karte..nek odvoje za jednu veceru
N

NN3

pre 10 meseci

@Onda se Pa nije Marinović doveden, nego vraćen. Pet godina je bio u Partizanu, postao kapiten i onda je bio lagan mesecima za plate, pa kad mu je prekipelo i otišao u Zvezdu iz inata (prošle sezone), onda je usledio javni linč na tviteru i instagramu od strane zvaničnog profila OK Partizan. Sad se vratio (i on je lud nakon svega), situacija je ista maltene. U klubu su samo Bjelica, Bićanin i Mrdak preko 30 godina, Krsteski je tu, Marinović ima 25, ostalo su sve bukvalno klinci '02 i mlađi, imaš 4 igrača koja su' 05 i '06. Bjelica i ekipa ponekad skupljaju para za gostovanja. I onda očekuju ljudi da će da ginu, pa malo teže.
D

Djape45

pre 10 meseci

Ma jeste, i ovi igraju za topli obrok i stipendije, daj bre terajte se.
T

Tuga velika

pre 10 meseci

onda se Naravno da moze ispadne u drugi rang takmicenja muski tim kao sto je ispadao.pre par godina i zenski klub da se ugasi i nema ga 40 god kao sto ga nije bilo ,al kosarka mora biti vrhunska.Uzmi period od 1992 do danas u tih 30 godina uvek je jedan kosarkas Partizana imao veci ugovor nego ceo budzet OK Partizan.
t

tuga velika

pre 10 meseci

kad su igrali ratkovica ..salic..vrabac..glavni igrac bio.bircevic..tesko.da je neko bio.placen
T

Tuga Velika

pre 10 meseci

Bircevic nije hteo da potpise raakid ugovora dok zadnji euro nije bio isplacen.Vrabac imao 140 000 eura.Jako male pare naspram ugovora danas.Tada 2015 OK Partizan nije imao ni lopte koristili od Vizure .Nisu imali ni halu upali kod Vizure bili na ulici.Nisu inali veci budzet od 150.000 eura godisnje.
o

odbojka je

pre 10 meseci

raspad..gledao jedan set ono je strasno..niti igraca niti..kada je Partizan ovakav sta je sa ostalima..od pocetka devedesetih do skoro trofejni sport koji ce se ako se ovako nastavi tesko vratiti i u sredinu svetske odbojke