Komentari na vest

Pomeranje granica u svetu odbojke: Terzićev klub nudi 6.000.000 evra Paoli Egonu!

O

Odbojkaš

pre preko 2 godine

Ispravka, mislio sam na Vološ a ne na Skorupu.
O

Odbojkaš

pre preko 2 godine

Prosto pitanje Ti druže imaš nešto protiv Tijane očigledno?! Porediti kvalitet Ezačibašija i Koneljana je čista glupost, pa svako ko iole pratiodbojku zna da je belika razlika u kvalitetu dva tima. Egonu, Sila, De Krujf, Kimberli Hil, De Đenaro, Skorupa itd. sve sami svjetski vrh, svaka na svojoj poziciji među najboljim na svijetu, za razliku od Ezačibašija koji odim Tijane nema taj kalibar i igrački potencijal. Svih prethodnih godina Tijana je bila bolja od Egonu kada je reprezentacija u pitanju, pa i ove na olimpijskim igrama. Jedini važan meč u kom je Egonu bila bolja jeste evropsko prvenstvo u Bg. Sa zdravom Brankicom i to bi dobili bez problema. U svakom slučaju dvije najbolje igračice na svijetu,meni kao Srbinu naša najbolja, a i rezultati reprezentacija do zadnjeg evropskom prvensta to govore. Stoji da je Egonu mlađa, stoji da je Ita reprezentacija mlađa, ali zar nismo bili prvaci evrope bez Maje Ognjenović, ili sa rovitom Milenom Rašic, koja nije ni igrala, i sve to sa mlađanom Tićom. Sa spremnom Brankicom i Stefanom u ponoj snazi čija energija daj krila saigračicama, uzeli bi zlato na olimpijskim igrama, a kroz Bg bi se prošetali. Pozdrav
G

Gostjebw

pre preko 2 godine

Ma i ta priča mlađa, ko da je mlađa 5-10 godina, Tijana 97,Paola 98 godište to je zanemarljiva razlika, glupost
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

Što ne dovede Tijanu Bošković kad stalno pričamo da je najbolja na svetu?
G

Gostjeb

pre preko 2 godine

Zato što je potpisala novi ugovor sa Eczacibasijem u januaru i nije htela da pređe kod velikog rivala, baš pre 2 dana ih je razmontirala u direktnom duelu.
R

Radomir Lutovac

pre preko 2 godine

Kakav smo narod... Sad se proziva i nasa najbolja sportistkinja koja je izgubila samo jedan mec od ove Italijanke u reprezentaciji a do tog poraza u Beogradu ju je tukla gde je stigla i donela gomilu medalja nasoj zemlji. Mogu da zamislim sta bi Turska, Rusija, Japan, Brazil i ostali radili da imaju Tijanu i kako bi je postovali. Bila bi zvezda u rangu Djokovica. Ali ne... Samo je Srbin spreman da iz svoje sobe na tastaturi pljune po onome najboljem sto imamo
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

A Egonu i Fedorovtseva igraju za 500e u Indjiji i Staroj Pazovi pa im ne smeta da dodju u Fener, pogotovo ova prva iz šampiona Evrope :) Ja da imam 6 miliona evra (malo li je) bih doveo najbolju igračicu planete, e sad ili je Egonu najbolja igračica planete (jeste), ili je Terzić glupsika koja kupi kajmak na tudjem radu, da su svi najbolji teško..
G

Gostjsj

pre preko 2 godine

Bukvalno, Tijana je devojka kojoj se divi čitav odbojkaški svet, nije što je naša ali stvarno savršen igrač, vanserijski talenat, ne znam da li iko može hejtovati tu devojku ne samo zbog igračkih kvaliteta nego i generalno kao ličnost i onda se nađe neki ovako što nemaju veze o životu i komentarišu.
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@RadovanLutovac ko se proziva? Ja samo pitam zašto se dovodi neka Egonu koja nema pojma (sudeći po poznavaocima iz nebeskog naroda koji sve zna i sve se razume, makar gledao nešto dva puta godišnje) a ne najbolja igračica planete? Jeste jedan Ezečibaši iz kupa CEV je gadljiv na 6 miliona a jedan Koneljano koji nije izgubio 75 utakmica u nizu, koji je zvanični prvak Evrope sve trči da utopi svoju najbolju igračicu.
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@Gostjsj Niko ne hejtuje. Pitanje je vrlo prosto, i zahteva prost odgovor, ne unaokolne priče, dakle ko "nema pojma", Terzić ili Bošković? Inače nije loše biti ni drugi na svetu, daleko bilo, tako nam objasne posle svakog takmičenja, da sija srebrna bronza zlatnog sjaja!
G

Gostkej

pre preko 2 godine

Egonu je takođe jedna od najboljih na svetu, ako je porediš konkretno sa Tijanom, jedini segment u kojem je bolja od Tijane je ima veći dohvat u visinu, Tijana smečuje 110km/h ona ne može iznad 103km,Tijana je takođe dosta bolji defanzivac, ima floor difence itd, Porediti Coneljano i Eczacibasi je isto smešno, Turci forsiraju svoje domaće igračice koje nemaju ni blizu talenta kao stranci a Koneljano je vrhunska ekipa pokrivena na svim pozicijama, na olimpijadi su igrale obe Tijana je bila za klasu bolja i na Euru takođe ali devojka ne može sama kad nema drugog napadača pored sebe.
G

Gostggg

pre preko 2 godine

Srebro zlatnog sjaja? Pa da nije Tijane Srbija nijedne medalje uzela ne bi? Tijana je 3 zlata donela Srbiji 1 svetsko i 2 evropska i 2 olimpijske medalje? Egonu jedinu titulu ima sad ove godine i to sa jačim timom na papiru,šta pokušavaš nije mi jasno? Drugo. Koneljano je vrhunska ekipa pokrivena svim mestima dok turski klubovi imaju ograničen broj stranaca i forsiraju svoje domaće igreče koji nemaju ni blizu kvalitet. Što se tiče Boskovic i Egonu, jedini segment đe ona bolja od Tijane je dohvat u visinu, jačina udarca,smeč, odbrana itd sve je na Tijaninoj strani, devojka koja je obožavanja širom sveta samo je mrze u sopstvenoj zemlji.
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@Gostjsj Jedino joj priznajem da je jača. Kreneš od servisa, Egonu je bolji server, realizacija napada ponovo Egonu, bolja tehnika smečiranja ponovo Egonu koja joj omogućava da sa više tačke udara loptu, a ne iz ramena (koje posle bude izlepljeno ceo turnir), čak je i mlađa od Tijane (bez tri meseca, dve godine), ali to uopšte neću ni da razmatram. Mesi-Ronaldo. Mesi umetnik svoje igre, Ronaldo fizički jači. Dalje, Koneljano, 2 Amerikanke, Hrvatica (?!?), Bugarka(?!?), Holanđanka i Poljakinja. Ezečibaši 2 Amerikanke, 2 Srpkinje, Belgijanka. Evidentna je ta razlika u domaćim igračima, sa jedne strane strašni Koneljano legije stranaca, a sa druge siroti Ezečibaši koji forsira mlade talente Turske... Treće, šta kažeš, lako je kad imaš drugog napadača? A kada je na SP 2018 prosek godina Italije bio gotovo juniorskih 22,7 a Srbije 26,4 to nije bio problem? Tih 4 godine iskustva na najvišem nivou? To je bila ravnopravna borba? Čak i sada na EP, Italija je imala prosek 24,9 a Srbija 27,7. Kada sa jedne strane imaš veliku Maju Ognjenović od 37 godina i 10000 važnih utakmica za dizača, a sa druge kliniku od 20 i kusur za dizača, to je poprilično ravnopravna borba jel' da? I i dalje ne odgovori na najprostije pitanje?
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@Gostggg Isti tek zaslužuje isti odgovor, kao i za @Gostkej :) @Gostjsj Jedino joj priznajem da je jača. Kreneš od servisa, Egonu je bolji server, realizacija napada ponovo Egonu, bolja tehnika smečiranja ponovo Egonu koja joj omogućava da sa više tačke udara loptu, a ne iz ramena (koje posle bude izlepljeno ceo turnir), čak je i mlađa od Tijane (bez tri meseca, dve godine), ali to uopšte neću ni da razmatram. Mesi-Ronaldo. Mesi umetnik svoje igre, Ronaldo fizički jači. Dalje, Koneljano, 2 Amerikanke, Hrvatica (?!?), Bugarka(?!?), Holanđanka i Poljakinja. Ezečibaši 2 Amerikanke, 2 Srpkinje, Belgijanka. Evidentna je ta razlika u domaćim igračima, sa jedne strane strašni Koneljano legije stranaca, a sa druge siroti Ezečibaši koji forsira mlade talente Turske... Treće, šta kažeš, lako je kad imaš drugog napadača? A kada je na SP 2018 prosek godina Italije bio gotovo juniorskih 22,7 a Srbije 26,4 to nije bio problem? Tih 4 godine iskustva na najvišem nivou? To je bila ravnopravna borba? Čak i sada na EP, Italija je imala prosek 24,9 a Srbija 27,7. Kada sa jedne strane imaš veliku Maju Ognjenović od 37 godina i 10000 važnih utakmica za dizača, a sa druge kliniku od 20 i kusur za dizača, to je poprilično ravnopravna borba jel' da? I i dalje ne odgovori na najprostije pitanje?
G

Gostksnen

pre preko 2 godine

Koja realizacija napada, na olimpijadi svaka druga lopta ide u aut? Jesu li ispale u četvrfinalu? Servis Tijani bio lošiji na prvenstvu sad je ok, mala Fedorovceva je fantastičan server,što se tiče ovog slučaja Terzić je sam izjavio da je hteo Tijanu ali da ona nije želela da ode iz Eczacibasija još uvek, a što se tiče razlike između Turskih i italijasnkih igračica pa eto uporedi Mirjam Silu sa Hande Baladin itd, takođe reč je ovde o četvorogodišnjem ugovoru, neće dobiti 6 miliona za sezonu. Američke igračice Adams i Tompson, Adams porsek a Tompson i nema mesta pa se rotira sa Tijanom ili igra primača
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@Gostksnen A u Beogradu? Jel' bilo 25-11 u četvrtom setu, pred 20.000 navijača? Možemo ovako do sutra? Dve utakmice ne čine sezonu, ko redovno prati statistike i u klubovima i u reprezentacijama zna o čemu se priča. Ko ne prati - žao mi je. A ko prati, a stavlja se u funkciju PR saveza po raznim forumima - tek tu mi je žao, ali tih ljudi koji su prodali obraz :) Tijani je servis možda i najveća boljka, tako da ovo gore napisano da se "malo" mučila na prvenstvu nema veze s vezom. Na prvenstvu ju je dodatno "malo" mučilo rame zbog loše tehnike smečiranja. Ali i kada je sve uredu, na tom servisu mora da se radi mnogo da bi bio dobar. Logično je inače, uvek je lakše dovesti MVP-a Lige Šampiona, Evropskog prvenstva, italijanske Serije A (koja je i najbolja odbojkaška liga na svetu, bilo i ostalo) nego igračicu koja ne igra čak ni Ligu Šampiona već Kup CEV, iliti drugo po jačini evropsko takmičenje. Uz to, toj si devojci i selektor, dugogodišnji, a sudeći po filmu "Prvih 20 godina", očigledno i u nastavku "Narednih 20 godina" ili "Dok ne postanem hladan i beo" za strane bioskope. I na posletku, ovo radije ne bih ni komentarisao, al ajde. Pa ko je kriv Turcima ako je Sila bolja od Baladin? Šta, Sila ne treba da se računa kao domaći igrač, zato što je bolja od Baladin? Nebuloza. Tim pre ako imaju ograničen broj stranaca, bar to jedno mesto koje im fali, kako smo videli, a koje pravi nezamislivu razliku, Božana Butigan i Hristina Vučkova, poznate evropske i svetske igračice su taj tas na vagi. Pretpostavljam i da su Koneljanove Amerikanke izuzetno poznate, jedino ih ja bar nešto nisam preterano viđao na parketu pored Bač Hekli i Džordan Larson, al ok, imaju to iskustvo tapšanja sa klupe u Ligi nacija valjda, to je ono što čini prevagu :)
G

Gostjsbsb

pre preko 2 godine

Eczacibasi nema ekipu u rangu Koneljana, Tijana tu nije kriva, devojka je bila najbolji strelac turske lige prošle sezone i ove ima preko 20 poena prosek, jednostavno Vakifbank je uvek jači, prošli meč protiv Feberbahčea imala je 31 poen 5 blokova 3 asa itd preko 50% uspešnosti zamalo da izgube i i šta ona tu može? Egonu i kad ne ubaci 30 poena iskoči neko drugi, ne mogu više da dužim,ne vredi raspravljati mnogo.
P

Prosto pitanje

pre preko 2 godine

@Gostjsbsb Stvarno ti je bolje :) Kad su u odbojci počeli da se "ubacuju" poeni to je znak za fajront :)
G

Gostusu

pre preko 2 godine

Dobro druže ne, smaraj više, ne možemo se složiti i kraj priče, ti držiš svoje ja svoje, možemo pričati o o olimpijskim i ostalim medaljama i priznanjima, ti držiš svoju priču i taj niz od ne znam koliko mečeva bez poraza, to je slično i Vakif imo pre par godina, Tako je i GSW u košarci oborio rekord Džordan ovih Bulsa pa nikom ništa,ne može me niko ubediti da su Imoco i Eczaci ekipe na istom nivou, Eczacibasi je isto kao i Srbija bez Brankice ekipa bez 2 poentera ako Boskovic ne ubaci 30 poena oni gube svaki meč sa jačim rivalom a i ako ubaci 30-40 nije garancija za pobedu, to je moj stav i kraj priče.
k

kenp

pre preko 2 godine

Kako ce kompletan sport da se raspadne finansijski, zbog davanja basnoslvno ne realnih plata igracima..svi klubovi u dugovima, a igraci milioneri
t

tolstojevic

pre preko 2 godine

A sta fali ovome? Devojka je top u svom sportu. Vise ona zasluzuje nego razne prevare poput Dionija, Bajbeka, Van la Pare... Od njih zasluzuje makar 100 puta vecu platu