(Trentino)
(Trentino)

Podraščanin ne menja klub, veran Trentinu do 2024.

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 12:23

Srpski odbojkaš je od 2007. u Italiji

Karijeru je počeo u Vojvodini, a posle toga celu karijeru je proveo u Italiji. I nastaviće Marko Podraščanin na Čizmi da igra još najmanje dve godine.

Srpski odbojkaš je produžio ugovor sa Trentino Volejom na još dve godine, do leta 2024. Informaciju je potvrdio i klub, a predsednik Bruno Da Re je zadovoljno konstatovao da je dogovorom sa Podraščaninom urađen veliki posao pred letnji prelazni rok.

Izabrane vesti

Podraščanin je ključni igrač u našem timu, koji donosi iskustvo i visok kvalitet na dnevnom nivou. Produžetak ugovora sa njim je bio prioritet za nas, jer smatramo da pored toga što je najbolji igrač na svojoj poziciji na terenu, veoma je bitno što deli svoje iskustvo i znanje sa saigračima“, ocenio je Bruno Da Re.

Marko Podraščanin parafirao ugovor na još dve godine i sada može mirno da se posveti obavezama u narednom periodu.

Oduvek sam se dobro osećao u Trentu. Od prvog dana kada sam došao spoznao sam koliko ovde vole odbojku i klub. Savršeno dobro sam shvatio zašto Trentino može u kontinuitetu da pretenduje na velike rezultate. Zato sam odlučio da produžim ugovor, jer smatram da je tim koji je sastavljen zaista izuzetan“, istakao je Podraščanin.

Sezona na izmaku je bila uspešna za Trentino, jer je osvojio Superkup Italije.


tagovi

Marko PodraščaninOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara