Komentari na vest

Nenadić je potreban Srbiji, ne možemo bez klase u napadu

M

Miou

pre preko 2 godine

Svi zaboravljaju,a i ne pominju da na poziciji desnog beka imamo i Aleksandra Cenića iz Barselone,2 metra visok,20 godina,opasan suter,levak,sigurno jedna od okosnica reprezentacije u budućnosti...
b

box

pre preko 2 godine

Treba angazovati stranca na toj poziciji,sto da ne...
R

RukometasNBGD

pre preko 2 godine

Nasa buducnosta je na desnoj strani Milic igra za Nant, Nikolic za Veclar.. srednji bek Dodic u Vive Kelceu decko ima 18 godina kazu novi Karabatic, levi bek Borsaz koji je pokazao na turniru da ima kvalitet.. mnogi ne znaju da Vukasin Vorkapic koji je bio 3desno krilo jel neverovatan talenat , taj Dragan Pesmalbek ima samo 25 godina isto golman Milosavljev to je nasa buducnost.
1

11

pre preko 2 godine

Nenadič nije hteo da igra ! Veszprem dao zeleno svetlo ! Nemojte da se lazemo ! Svuda 3 prst a kada teba to braniti nema ih nigde ! Nemci dolaze peške kada ih pozovu ! Primer 7 zarazenih !
G

Gost99

pre preko 2 godine

Ne moj dal lazes narod ovde Petar je odlucio da dodje da pomogne iako mu ne treba obnova povrede u timu koji se bori za osvajanje lige sampiona ove godine trofeja koji mu jedini fali... i sve je bilo spremno i samo ujutru su javili da ga Vesprem ne pusta... veliki ugovor ima glavni im je igrac izlazi iz povrede...to je jedina istina

Darko Lazic

pre preko 2 godine

ne razumem problem nasih rukometasa... isto je sa hrvatima u kosarci, pomirimo se jednostavno.sa sudbinom....
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Nekad Vulin,Momir Ilić,Šešum,danas Orbović..Nerealno koliko smo slabi na bekovima.I da je Nenadić tu,iako je veliki majstor,pitanje je šta bi mogli bez kvalitetnih šutera.Realno nam je Cupara bio najbolji igrač turnira.
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Vujin brate, kakav Vulin 🤭
G

Glatki

pre preko 2 godine

Nemas ti veze sa rukometom.
r

rea

pre preko 2 godine

Neće Nenadić igrati do 51 godine, čovek ima 36, on je generacija sa Vujinom, Ilićem... on nam je bio potreban uz tu generaciju, a ne uz momke od 23, 24 godine.