Komentari na vest

Liga šampiona na vidiku! Zvezda počistila Kusamo u hladnoj Laponiji, ima dve šanse za ulazak u elitu

G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

a koja je druga sansa mimo mladosti
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

La Laguna Haris Tenerife jedini nezgodan rival,Vasas i da se svari nekako,ovi svi ostali timovi u kvalifikacijama su bas daleko ispod svakog ozbiljnijeg nivoa.Cak i Spanjolke su ostale nakon velikog uspeha bez svega ozbiljnijeg iz prosle sezone i to ne kazem jer su izbacile TENT,to mi je cak bilo i sasvim smesno i ocekivano,kladionice dale poklon kvotu jos tada ali Paola Martinez ode na Kipar i uze vec Superkup,Zanpjer u Alkobendas,Lusia Prol presla u Lugo,Vagner ne znam jel uopste nasla klub ili pauzira ili sta vec.Kvalifikacije u kojima bi sve osim ulaska u grupnu fazu bila smejurija.U grupnoj fazi cak i da je laksa grupa nista se ne bi moglo zameriti.
R

Risorgimento

pre gotovo 2 godine

Bravo devojke! Ovaj Vini ne prestaje da minimalizuje rezultate Crvene zvezde. Od g. Boricica i njegovog doprinosa zenskoj odbojci do ovih devojaka. Smeta mu sto je OK Crvena zvezda jedan od nosilaca odbojke kod nas i samim tim jedan od temelja reprezentativnih uspeha, a Partizan u ovom sportu marginalac, pa se onda iz petnih zila trudi da devalvira sve sto nosi prefiks Crvene zvezde.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Hahahahaha ne znam jel smesnije to sto lopova nazivas gospodinom ili sve ostalo sto si napisao ali navikli ste vi sve moguce Terzice,Covice,Boricice da obozavate i nazivate gospodom i legendama,cema ga se pametan stidi znas vec kako ide dalje a odbojku savrseno dobro pratis ocigledno cim su ove ekipe iz kvalifikacija u bilo kom kontekstu ozbiljni protivnici.A tek to koliko je Partizan nebitan u bilo kom sportu dovoljno pokazuje sto na svakoj vesti ima bar 50 vasih komentara gde vredjate nekoga.Taj gospodin koliko se nakrao i koliko je svojevremeno obesmislio odbojku najbolje znaju nasi bivsi reprezentativci i reprezentativke od kojih su mnogi prevareni i vasi odbojkasi,jedan Vanja Grbic javno prica da sa takvima nista ne zeli u zivotu da ima ali sta bi bot poput tebe mogao da zna o tome?
D

DakaCz

pre gotovo 2 godine

Zvezda je Zvezda.Dominacija,sila,moc!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

A protivnik je inace bio toliko jak da je surovo koliko takav komentar zapravo ispada smesan.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Zasto naprimer se kvalifikacije za odbojkasku Ligu Sampiona ne prenose na Rtsu narocito Srpski tim rado bi pogledao?
N

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

Druze oni ne prenose ligu sampiona utorkom, do juce nisu ni reprezentaciju Srbije, a ti spominjes kvalifikacije neke za zensku odbojku, sta pricas ti

maxa160875.dm@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Било на арени спорт. Ако имаш арену. А биће и групна фаза лиге шампиона, и све до финала.