Komentari na vest

Kruni se šampionski tim Vojvodine: Najbolji odlaze, pod znakom pitanja ostanak trenera Rojevića

C

Constructor

pre preko 2 godine

Kada Vojvodina sa velikim brojem veterana osvoji ubedljivo prvenstvo u Srbiji onda to govori u kakvom problemu je ovaj sport. Mene je recimo šokirala informacija od pre neki dan da će za Jugović da potpiše igrač od 42 godine. Retki su igrači u tim godinama da mogu nešto značajno da doprinesu ekipi, jasno je da imaju iskustvo i da mogu da pomognu mlađim igračima, ali onda takav klub nema visoke ambicije ili bi morao da ima ekstra talentovane mlade igrače koji će učiti i za par godina dostići zavidan nivo. Dodatno, Vojvodina kao šampion ima budžet od 500k EUR, a Zvezda i Dinamo za narednu sezonu planiraju dominaciju sa budžetom od 800k EUR. Ovo su budžeti drugoligaških ekipa iz Francuske ili Španije. Ne može se ovakvim pristupom očekivati rezultat tako da nije čudo da nam igrače odlaze u Rumuniju, Izrael ili Finsku.
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Uzasno je na sta nam lici rukometno prvenstvo, stanje je zaista amatersko i katstrofalno. Mi ni kod muskaraca ni kod zena nemamo predstavnika cak ni u drugorazrednoj Ligi Evrope, cak nemamo nijedan klub koji je uopste blizu da se plasira. Nije Vojvodina kriva sto je konkurencija u ligi nikakva, ali se opet u Evropi vidi gde je realnost - amaterizam. Najgore od svega je sto uopste ne bi trebale velike pare da se pokrene rukomet, sa mnogo manjim ulaganjima nego u fudbalu i kosarci bi mogao da se napravi uspeh.
S

SAMO VOSA

pre preko 2 godine

U kom svetu ovaj narod zivi?Koji nas klupski sport?Para nema.Ustvari moze al da se vecina novca ulozi u tipa jedan,dva kluba u manjim sportovima pa da se bude konkurentan u Evropi.Smesni su nam budzeti.