Komentari na vest

Kilometraža ovog puta neće biti velika – svetske šampionke sve utakmice na EP igraju u jednoj zemlji

S

Skandalozan spisak

pre oko 1 godinu

Zasto niko ne komentarise skandalozan spisak juniorske reprezentacije- 1 tehnicar, 2 srednjaka? 2 libera i 6 primaca?!!!!! sta je sa tismom, zasto su otpali svi igraci jedinstva, zasto bajic nije bar drugi tehnicar, ili ako se znalo da nece ici zasto nije pozvana za kadetkinje??? U zivotu nisam video da se na takmicenje vodi jedan tehnicar i dva srednjaka??? Hoce ako se povrede igrati primaci ili liberi?!? 6 igracica iz tenta?
a

a gde to

pre oko 1 godinu

Skandalozan spisak A gde to da se komentariše? Koga zanima juniorsko .Svaka čast našim vicesampionke sveta i evrope.To ne znači ništa.Bile 2 ili 20 isto je.Bitan je A tim samo. Ako ih pola prestane kao do sada sa 20 godina e kakva vajda od tih medalja. Nismo tamo ne znamo problem.Nemamo pojma sta se dešava.Pisati na pamet je gubljenje vremena.Sa druge strane ko smo mi da pišemo ko treba da igra u košarci, odbojci i vaterpolu.Imamo.li neki rezultat iza sebe i koji to pa da damo svoje mišljenje.Niko odbojku a ni košarku na 2 koša na fizičkom igrao nije i sada sugerišemo Pešicu i Gvidetiju za tim.Za juniorke ima ko se brine.Ovde je tekst i tema A tim i evropsko.Jos malo pa i školsko takmičenje će biti tema.
L

Lubenica

pre oko 1 godinu

Vodi se jedan tehničar jer se Baić povredila na pripremama, kao i Pakić, Zelenović, Tica, Osmajić. Ali naravno ne bi to bio problem toliki, da su imali lekara i fizioterapeuta na tim istim pripremama. Devojke su sve vreme bile bez njih, sa “veoma stručnim” kondicionim trenerom koji ih je dotukao. Samo što Savez to naravno nigde neće da kaže. A Tentovkama (čitaj Kneževiću) dobro došlo da “pomogne” sa svojim igračicama koje nisu mogle da se izbore ni u svom klubu za poziciju!
D

Dr Kovacevic

pre oko 1 godinu

Danas apsolutno svako igra odbojku, i ne treba nijednu ekipu potceniti, ali za mene bi bilo veliko iznenadjenje da u polufinalu ne igraju Turska, Poljska, Italija i Srbija. To su cetiri svetske velesile u zenskoj odbojci!
k

koje velesile

pre oko 1 godinu

Turska nema medalju na SP i OI.Italija takođe nema medalju sa OI.Poljska je zemlja muške odbojke.Na svetskom nivou je od te 4 ekipe samo Srbija jer ima medalje sa svih takmičenja.
V

Velesila

pre oko 1 godinu

U donjem domu tabele, tamo negde 9 mesto
k

koje velesile@

pre oko 1 godinu

Velesila Ma neee hahaha dva puta za redom prve na svetu.Lagano onako bez poraza.9 stvarno ne znam ko je,a možda baš Turska,Poljska a i ne bitno baš.
N

Nista od toga

pre oko 1 godinu

Takvo polufinale je nemoguce, jer su sa druge strane holandija i italija, tako da te dve ekipe ulaze u polufinale 90%, osim ako ne iznenadi eventualno francuska ili nekim cudom bugarska, mada i spanija ima sve bolji tim u zenskoj odbojci, sa nase strane mi, turska, poljska, nemacka, belgija i mozda svedska konkurisemo za 2 mesta u polufinalu.
i

ironija

pre oko 1 godinu

Čuj Španija ima sve bolji tim hahaha, toliko su dobre da ih nema ni u Zlatnoj ligi, Francuska i Švedska ih jedu u svakom smislu!
@

@ironija

pre oko 1 godinu

Spanija nije igrala ove godine evropsku ligu, a prosle godine su igrale sa juniorskim timom a ne u punom sastavu
k

km/h

pre oko 1 godinu

prošlo EP je bila ogromna,čak preko reke ko nije na NBG
b

bar neko

pre oko 1 godinu

Ovo leto da donese medalju u Srbiju.Košarka nije baš sigurna zbog otkaza.Odbojka bi mogla.Nema nas nigde više u muškom sportu.Došlo vreme da se nadamo samo još ženskoj odbojci...Spavaš li mirno Maljkoviću.
0

07

pre oko 1 godinu

Ima nas kod basketaša tu smo velesila, tu smo nezaustavljivi. Basketaši su zaslužipi mnogo više podrške jer su nezaustavljivi