Komentari na vest

Kapiten Maja Ognjenović: Volela bih da dođe više navijača, sigurna sam da ima naših ljudi

B

Brundo

pre oko 1 godinu

Po svemu sudeci Majno zadnje EP.Stizu godine i ona ne moze da juri lopte po terenu.Tako da ce mnogo toga da zavisi od dobrog prijema.
K

Kinder Surprise

pre oko 1 godinu

Ne brate, inace je u najboljim godinama, tek joj je 39. Naravno da joj je poslednje EP, a iskreno govoreci trebala je jos davnih dana da se povuce, najkasnije 2021 i da se ne vraca vise, cak ni na klupskom nivou, uz svo postovanje svega sto je uradila u karijeri.
o

o čemu ti pričaš

pre oko 1 godinu

BRUNDO Naravno da je poslednje.Dugo traje i sa više od 300 utakmica u dresu Srbije je legenda.OI Pariz 2024 su poslednje takmičenje za nju.Sve ima svoj kraj.Pet olimpijada sa 2024 god.25 godina je u reprezentaciji.Verovatno i Bojana posle Pariza završava.
B

Brundo

pre oko 1 godinu

Ne bih mnogo Maju koristio.Protiv reprezentacija kao sto su Ukrajina i Madjarska moze.Treba vise Drce u igri.I dobro je sto nema Sladjane Mirkovic.Pozicija tehnicara je najbitnija u odbojci.
s

sto se mene tice

pre oko 1 godinu

moze da zezne i Bufona dok god dobro igra.. Tj. dize...a radi to..I Djokovic trci za teniskom lopticom prilicno dobro..
S

Samo kazem...

pre oko 1 godinu

U LN prosecno po mecu 3500 ljudi. Malo takmicenje kazu, ma nebitno. Protiv Madjarske ocekujem povecanje posete na 20 sa sve novinarima.
H

Hahahahahahahahaha

pre oko 1 godinu

Druze poenta je gde se takmicenje organizuje a ne koje je takmicenje. Da jeste Evropsko je bitnije od Lige nacija, al su one npr igrale u Turskoj ligu nacija a ovo igraju u GENTU BELGIJI gde je odbojka 0. Ukljuci mozak.
D

DarkoBg

pre oko 1 godinu

Umiru prosto svi od zelje da na delu vide sjajne reprezentacije Ukrajine, Madjarske i Slovenije jer to je ono stvarno vrh koji odbojka moze da pruzi
v

više nego nego

pre oko 1 godinu

Hana i Uzelac imale po godinu dana kada je Maja 2005 igrala prvenstvo evrope...