Komentari na vest

Gvideti: Jovana će biti u timu u Brazilu i Koreji, a Tijana i Maja na poslednjem turniru i nadam se finalu

M

Ma

pre preko 1 godinu

Ova Liga nacija cisto mucenje odbojkasica. Preglupo takmicenje koje traje mesecima a pocinje cim se zavrsi klubska sezona. Pogotovo sto je lose jer evropske ekipe posle lige nacija odma krecu pripremu za Evropsko, tako da pametno sto je dao odmor Tijani, Maji i Jovani, realno njima se sezona zavrsila pre 10 dana. Ameriku ne treba nikad otpisati, nisu u punom sastavu ali su uvek borbene, Poljska takodje zeljni su svega posle velikog uspeha na svetskom. A sta reci o Turskoj, bice 200% napaljeni poslati najjaci sastav odmah prve nedelje jer igraju kuci i nece stedeti ni one igracice koje su zavrsile sezonu pre 10 dana. Dosta znaci jer ih Gvideti dosta poznaje, a i treba samo pronaci nacin zaustaviti Vargas jer ce se dosta igre turske svoditi na nju. Sta god uradile, ima tu 3 nedelje lige nacija, prva nedelja nije toliko ni bitna s obzirom da je pocetak takmicenja a one ce formu dizati kroz takmicenje.
N

Nije Liga glupa

pre preko 1 godinu

Liga Nacija iliti Svetska liga iliti Grand-Prix je takmičenje koje traje od 1990 tj 1993 godine. Znači punih 30 godina. I daleko je od glupog. Jedino što se promenilo jeste generacija koja ga igra. Nekadašnje generacije igrača su istinski volele odbojku i nije im bio problem da treniraju po 8 sati dnevno, igraju na vrhunskom nivou a uporedo čak i završavaju državne fakultete (a ne ove današnje sega-mega-fakultet za menadžment, marketing, bezbednost, psihologiju i sport 5 u 1). Danas odbojkom se većinom bave oni koji nisu sposobni ni za šta drugo u životu, samim tim - onda im je i to teško.
s

sve se zna

pre preko 1 godinu

Budimo realni , vec sada , ako sve budu zdrave, moze se izdiktirati tim za EPi kvalifikacije za OI. Korektor: Boskovic, Bjelica Tehnicar: Drca, Ognjenovic Srednjaci: Stevanovic, Aleksic, Popovic /Kocić/ Primaci: Busa, Lozo,Milojevic, Uzelac, Lazovic Libero: Pusic pozz
s

sale brat

pre preko 1 godinu

Mene zanima ko ce uz bljelicu dobit sansu zelenovicka koja nije igrala u jedinstvu pored Miljevicka ili Taubner , naravno ocekujem uzelac u 4 na prijemu uz busu lozo i milenkovic mozda da sansu i tici a ne bi me iznedalo da na srednjaku vudimo i osmajic
m

medalja

pre preko 1 godinu

Znaci u finalu smo.Bravo
h

hm

pre preko 1 godinu

Bez Boskovic i Stevanovic bice tesko, a Maja vise nije ono sto je bila - imamo Bojanu. Sve povede u prvoj sedmici bile bi zadovolajvajuce - Turskinje kompletne sa napaljenim Santarelijem, Amerikanke i Poljakinje su favoriti u mecu sa Srbijom kada nismo kompletni. Pruziti sansu Uzelac obavezno. Bjelica znamo sta moze a to je osrednje, plus neka mlada korektorka. NA duga dva turnira imacemo vise sansi. Kazem dve pobede u prvoj sedmici i to je to. Samo koga iznenanditi?
B

Berbatov

pre preko 1 godinu

Video sam roster amerikanki, neće igrati u punom sastavu, tako da verujem da njih možemo bez većih problema da savladamo. Turska sa Vargas je najozbiljniji protivnik, nadam se da ćemo im pružita jak otpor. Poljska je na svetskom pobedila usa sa 3:0 a nas su namučili tako da će i sa njia biti teško. Čak ni Kanada nije lak protivnik. Biće svakako interesantno, verujem da možemo do dve pobede.
B

Berbatov

pre preko 1 godinu

Ako ne i više