TREĆA SMENA: Strah i trepet iz Tukumana napada Banfild u šampionskoj fazi Maradoninog kupa

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.12.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SENTRAL KORDOBA – GODOJ KRUZ, 23.20

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Izabrane vesti

Otkako se lopta u novembru mesecu ponovo zakotrljala u Argentini, Godoj Kruz je izgubio pet utakmica i jednom igrao nerešeno. Dakle, jedan je od četiri kluba koji u grupnoj fazi Kupa Dijego Armando Maradona nisu ostvarili trijumf. Večeras gostuje Sentral Kordobi koja je pre dve nedelje protiv Defense upisala jedinu pobedu u prethodnih 12 utakmica. Dakle, biće to obostrana prilika da se konačno malo predahne od neuspeha.

ATLETIKO TUKUMAN – BANFILD, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Bez obzira na to što može da se pohvali pobedom nad Riverom u prvoj grupnoj fazi, Banfild će imati jezivo težak zadatak da sačuva mrežu protiv ubedljivo najubitačnijeg napada dosadašnjeg izdanja Kupa Dijego Armando Maradona. Atletiko Tukuman je jedini tim sa maksimalnim učinkom posle prvih šest utakmica, postiže više od tri gola u proseku i pokušaće da nastavi sa briljantnim partijama. Poslednjih deset duela ovih rivala doneli su tri pobede Tukumana uz čak sedam remija.

BLUMING – VINTO, 00.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Duel dva tima sa identičnim učinkom posle 18. rundi. Oba rivala imaju po 29 bodova uz devet pobeda, dva remija i sedam poraza. Pobeda bi mogla da im donese skok iz zone Sudamerikane na četvrtu poziciju koja predviđa kvalifikacije za Libertadores. Sredinom februara ove godine Vinto je na svom terenu savladao Bluming 2:1. Ni jedni ni drugi ne mogu da se pohvale kvalitetnom formom, a Blumingu i dalje bridi obraz od šamara koji mu je pre devet dana zalepio Olvejz Redi 8:0.

OPERARIO – PONTE PRETA

(Fudbal, Brazil 2)

Ponte Preta kaska pet bodova za četvrtom pozicijom koja garantuje promociju u Seriju A, a domaćin zaostaje isto toliko za Crnim mostom. Nadaju se gosti da će 12. triujmfom u 29. kolu izaći iz mini-serije posle poraza od Botafoga SP i Avaja. Od sredine 2019. godine ovi rivali sastajali su se u tri navrata uz jedan remi i po pobedu obe ekipe.

KLIVLEND – INDIJANA, 00.00

(Košarka, NBA pripremne)

Pre dva dana Kavalirsi su savladali Pejserse u neizvesnoj završnici 107:104, a kvote ovoga puta u velikoj meri favorizuju Indijanu u čijim redovima se u prvoj proveri istakao Domantas Sabonis (16 poena, 13 skokova). U tom okršaju Pejsersima je pripala prva i treća četvrtina, a Kevsima druga i četvrta, kao i čitav meč.

ŠARLOT – TORONTO, 01.00

(Košarka, NBA pripremne)

Još jedno kontrolno odmeravanje snaga Šarlota i Toronta. Pre manje od 48 sati bolji je bio šampion iz 2019. godine rezultatom 111: 100. Reptorsi su se poprilično ispucavali, ispalili čak 52 trojke od kojih je 19 lopti prošlo kroz obruč. U jednom trenutku poslednje deonice kanadski tim je imao maksimalnih plus 27, ali su do kraja Hornetsi, ako ništa drugo, uspeli da delimično istope ogromnu prednost rivala.

MILVOKI – DALAS, 02.00

(Košarka, NBA pripremne)

Pre dva dana u duelu Milvokija i Dalasa dominirao je Janis Adetokunbo, ali ni to, ni činjenica da su Baksi imali prvu četvoricu na listi strelaca duela nije im pomoglo da izbegnu poraz. Nije ih služio šut za tri poena, a daleko od toga da ga nisu forsirali – samo devet trojki iz 38 pokušaja za neubedljivih 23 odsto. Videćemo kako će večeras biti raspoloženi Boban Marjanović i Luka Dončić. Srpski gorostas je prethodno upisao devet poena, a Luka 13.

KLIVLEND BRAUNS – BALTIMOR REJVENS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Duel ljutih divizijskih rivala sa Severa AFC-a. Klivlend igra fantastično u poslednje vreme na krilima odličnog kvoterbeka Bejkera Mejfilda. Rejvensi su imali mnogo problema ove sezone sa povredama i virusom korona. Baltimor trenutno nije na mestu koje vodi u plej-of, pobeda mu je imperativ. U prvom delu sezone Braunsi su počišćeni u Baltimoru, bilo je 38:6 za domaćina. Četa Kevina Stefanskog željna je osvete i da eventualnim trijumfom priđe lideru divizije Pitsburgu na samo korak pred poslednja tri kola ligaškog dela šampionata u NFL-u.


tagovi

klađenjeInternet klađenjeTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara