TREĆA SMENA: Igraju kradljivci Riverovih i Bokinih bodova, poslednje provere većine NBA timova pred start sezone

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.12.20. | 23:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ARSENAL SARANDI – ARGENTINOS JUNIORS, 01.10

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Izabrane vesti

Reč je o duelu timova koji su u šampionskoj fazi Liga kupa otkinuli bodove najvećim timovima Argentine. Arsenal Sarandi je remizirao 1:1 sa Bokom Juniors, istim rezultatom okončan je duel Argentinosa i River Plejta. Tri od poslednja četiri meča pripala su Argentinos Juniorsima, a na poslednja tri viđeno je ukupno 13 golova.

12. OKTOBAR – SERO PORTENJO, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Tabela kaže da će biti napeto jer domaćin zaostaje samo dva boda sa velikanom, ali međusobni skor u prethodnih 15 godina to ne potkrepljuje. Sero Portenjo je pobeđivao ekipu 12. Oktobra 12 puta u poslednjih 16 okršaja. Preostala četiri okončana su bez pobedika. U tom periodu u pet navrata joj je davao po četiri gola.

SPORTIVO LUKENJO – SOL DE AMERIKA, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Duel dve ekipe koje poslednjih meseci vrlo retko pobeđuju. Domaćin može da se pohvali sa dve pobede u prethodnih deset utakmica, gostujući sastav samo jednom. I jedne i druge bi trijumf teoretski mogao da podigne za tri mesta na tabeli. Čak četiri od poslednjih osam međusobnih duela završeni su bez pobednika, u tri navrata rezultatom 2:2.

AVAI – KRUZEIRO, 00.15

(Fudbal, Brazil 2)

Kada se ova dva tima sastaju ogromna je verovatnoća da na kraju neće biti pobednika. Tako je bilo na šest od poslednjih osam međusobnih susreta. Kruzeiro je velikan brazilskog fudbala koji svim silama želi natrag u Brazileirao. Međutim posledice lošeg starta sezone se i dalje osećaju i bez obzira na samo jedan poraz u poslednjih 15 utkamica, Lisicama najbliže moguće mesto koje vodi u Seriju A beži sedam bodova. Zato je pobeda neophodna.

KUJABA ESPORTE – OPERARIO, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Trenutno u seriji B posoje samo dva tima ispred Kujabe i dva ubitačnija napada u odnosu na ovaj tim. Iako forma sa dve pobede, dva poraza i remijem u minulih pet mečeva nije idealna, domaćin će se potruditi da se zadrži na trećoj poziciji i pobedi Operario što mu nije uspevalo u poslednja dva pokušaja.

INDIJANA – FILADELFIJA, 00:00

(Košarka, NBA, pripremne utakmice)

Indijana je izgubila obe kontrolne utakmice protiv Klivlenda i nada se da bi protiv Filadelfije ipak mogla da napravi bolju uvertiru za ono što je očekuje za pet dana. Reč je o premijernom duelu u novoj sezoni NBA lige protiv Njujork Niksa. Seventisiksersi su jedinu pripremnu utakmicu odigrali protiv Bostona upisavši pobedu, uz odlične role Midltona, Embida i Herisa.

BOSTON – BRUKLIN, 02.00

(Košarka, NBA, pripremne utakmice)

Boston je šuterski podbacio u prvoj i jedninoj kontrolnoj utakmici protiv Filadelfije. Ispalili su Seltiksi čak 39 lopti van linije 7,24 od kojih je svega 11 prošlo kroz obruč rivala. Meriće se sa rivalom koji je pre par dana u duelu sa Vašingtonom takođe često pokušavao, ali i često pogađao za tri poena 14/30. Realno je očekivati meč na veliki broj poena.

DENVER – PORTLAND, 03.00

(Košarka, NBA, pripremne utakmice)

Sezona još nije počela, a Nikola Jokić već konstantno puni statističke kolone sa poenima, skokovima i asistencijama. Bio je odličan prvo u porazu od Golden Stejta, a zatim i u pobedi Nagetsa nad Portlandom koji je sa 31 poenom razlike doživeo pravi masakr. Sada Trejl Blejzersi žele malu osvetu, ali reč je o timu koji je gubio od Denvera šest od poslednjih sedam puta.


tagovi

klađenjeInternet klađenjeTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara