Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Pevci rutinski bukirali kartu za finale

Vreme čitanja: 4min | sre. 06.01.21. | 06:33

Pogledajte ko vam je 5. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,53) - 2:0

Siguran trijumf Totenhema kod kuće. Gosti su pružili dobar otpor, ali se osetila razlika u kvalitetu. Poveli su u 12. minutu preko Sisokoa, da bi pobedu posle 25 minuta igre u drugom delu overio Son. Utakmicu je obeležio i poništen pogodak Pčela u 63. minutu, Ivan Toni je bio možda jedan centimetar u ofsajdu, kao i crveni karton koji je u samoj završnici zaradio Džošua Dasilva, posle užasnog starta nad Hejbjergom. Murinja i Sparse sada u finalu čeka bolji iz mančesterskog derbija.

Opširnije OVDE.

LINARES - SEVILJA (tip 2, kvota 1,20) - 0:2

Sevilja se nije mnogo mučila, ali ni trudila protiv niželigaša u Kupu kralja. Oskar je iz slobodnjaka doneo prednost Rohiblankosima u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi fudbaleri Linaresa na startu nastavka presudili sami sebi - Lara je postigao autogol nakon samo dva minuta igre u drugom delu. I to je bilo dovoljno za plasman u šesnaestinu finala.

ZAMORA - VILJAREAL (tip 2, kvota 1,28) - 1:4

Viljareal je ubedljivo izborio plasman u narednu fazu Kupa kralja, ekipa Zamore nije imala šanse protiv Žute podmornice. Trebalo je ipak favorizovanim gostima pola sata da povedu, Karlos Baka je probio led. Pinjo je potom duplirao prednost, da bi domaći igrači pokazali znake života u nadoknadi vremena, kad je Ramos prepolovio zaostatak. Ipak, sve dileme otklanja Ninjo pogotkom u 73. minutu, da bi Raba u 88. minutu postavio konačan rezultat.

TROA - ŠATORU (tip 1, kvota 1,43) - 2:0

Lider na tabeli je upisao 11. trijumf ove sezone. Očekivano su savladali Šatoru i ostavili ga na dnu Lige 2 sa samo 13 bodova. Gosti su sami načeli svoju mrežu u 77. minutu, Sise je postigao autogol, da bi sedam minuta kasnije Pintor overio pobedu domaćina. Troa se nada povratku u elitu, posle 18 kola ima 37 bodova.

ČESTER - GISLI (tip 1, kvota 1,63) - 1:0

Poveli su u šestom minutu i sve je izgledalo sjajno za ekipu Čestera, ali su do kraja ipak fudbaleri domaće ekipe strepeli. Grand je sredinom drugog poluvremena zaradio direktan crveni karton, pa se Gisliju otvorila prilika. Ipak, domaći igrači su izdržali, pa Čester nastavlja da se nada plasmanu u viši rang. Teška, ali vredna pobeda.

SOŠO - DANKERK (tip 1, kvota 1,80) - 1:0

Sošo nije smeo da se saplete protiv jednog od najslabijih napada lige. Dominirali su u prvih 45 minuta, da bi tek u 63. minutu stigli do prednosti. Daleko bolje drugo poluvreme Dankerka, ali nisu uspeli da dođu do 16. pogotka u sezoni. Sošo je izdržao i zadržao nade za plasman u Ligu 1.

DARTFORD - TONBRIDŽ (tip 1, kvota 1,50) - 1:0

Tvrdo, teško, ali pobeda se piše. Dartford je kao veliki favorit i lider na tabeli Nacionalne lige Jug dočekao ekipu Tonbridža, koja se trudi da opstane u šestom rangu. U prvom delu nije bilo golova, a kada se činilo da bi gosti mogli da osvoje veliki bod, Lgul se upisao u listu strelaca i doneo Dartfordu devetu pobedu u sezoni.

PRECRTANO

IBICA - SELTA (tip 2, kvota 1,50) - 5:2

Obrukali su se fudbaleri ekipe iz Viga na Ibici. Ekipa koja je namučila Barsu minule sezone u Kupu kralja sada je napravila iskorak, deklasirali su ekipu iz Primere. Trećeligaš je bio jako ubedljiv, pa je još jednom potvrdio ambiciju da se jednog dana nađe u eliti, sa druge strane Selti ovo nikako nije trebalo. Gosti su bili tri gola u zaostatku posle samo 28 minuta igre, vodila je Ibica i sa 4:0 posle gola Moline sa penala u 61. minutu, debakl su koliko-toliko u finišu uspeli da ublaže Mina i Holsgrov, mada je bivši napadač Valensije mogao da uvede meč u neizvesnu završnicu, ali je promašio penal u poslednjem minutu. Rodado je overio trijumf domaćina samo tri minuta kasnije.

Opširnije OVDE.

BOSTON JUNAJTED - KETERING (tip 1, kvota 1,47) - 2:2

Malo je nedostajalo da Boston režila filmski preokret na svom stadionu u devetom kolu šestog ranga takmičenja u Engleskoj. Ketering je na poluvreme otišao sa dva gola prednosti, ali je u 59. minutu Burou vratio domaćina u igru. Četiri minuta kasnije Šils je poravnao i sve je ponovo bilo moguće. Do kraja ipak nije bilo promena. Remi koji bi mogao da predstavlja veliki udarac za šanse Bostona da se plasira u viši rang, Ketering se pri dnu bori za goli život u Nacionalnoj ligi Sever.

OKSER - KAEN (tip 1, kvota 1,60) 1:1

Apsolutna dominacija Oksera, ali samo bod. Uputili su 20 udaraca ka golu rivala (sedam u okvir), samo jednom su savladali raspoloženog Rijua. Dužimon ga je savladao na startu drugog dela igre, ali su gosti uspeli da iskoriste jednu od retkih prilika, pa su preko Žanoa poravnali rezultat u 80. minutu. Da "kec" neće proći u Okseru postalo je jasno u prvom minutu nadoknade, kada je Hajn zaradio direktan crveni karton. Bod kao kuća za ekipu Kaena, Okser je nakon 18 kola na mestu koje vodi u plej-of za plasman u elitu, ali jasno da se time neće zadovoljiti.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara