Foto: Reuters
Foto: Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Atletikov minimalac za veliku radost

Vreme čitanja: 4min | čet. 31.12.20. | 06:32

Pogledajte ko vam je 30. decembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - HETAFE (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Čolo Simeone 500. put sedeo je na klupi Jorgandžija, a njegovi ratnici za veliki jubilej podarili su mu pobedu. Za poklon Simeoneu pobrinuo se Luis Suarez, do skoro ljuti protivnik, koji je jedinim golom na utakmici doneo Atletiku trijumf protiv Hetafea.

Opširnije OVDE

SELTIK - DANDI JUNAJTED (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Seltik nastavlja poteru za Rendžersom. Četvrti uzastopni meč Seltik nije kiksnuo u škotskom prvenstvu, podigao je nivo igara, ali šta to vredi kada su Policajci neumoljivi. Nestvarnu sezonu ima Rendžers, pa je Seltik posle dugo vremena ugrožen. Da bodovni zaostatak ne poraste postarao se domaćin u prvom poluvremenu. Moro je otvorio Dandi, imao je do odlaska na odmor Seltik komfornu situaciju, a u nastavku je Eduard pečatirao pobedu.

SELTA - UESKA (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 2:1

Selta je pobedila na Balaidosu Uesku sa 2:1 i time dodala šestu utakmicu u nizu bez poraza, a čak petu pobedu. I sa ova tri boda nebeskoplavi su skočili u gornju polovinu tabele, spavaće bar jednu noć na osmom mestu, tamo gde dugo, dugo nisu bili. Za novi trijumf najzaslužniji su ponovo veterani, dva motora tima iz Viga: prvi je bio deo Nolita, a drugi Jaga Aspasa, koji je sa devet pogodaka najbolji strelac lige.

Opširnije OVDE

FEIRENSE - LEIŠOIS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:1

Feirense hita ka prvom rangu portugalskog fudbala. Nalazi se u odličnoj formi Filov sastav, što je pokazao i protiv Leišoisa. Apsolutni favorit bio je Feirense, opravdao je taj epitet i preuzeo drugu poziciju u Segundi od Akademike. Držao se Leišois u prvom poluvremenu, postigao je i gol, ali je sve palo u vodu u nastavku. Paraiba i Reis doneli su Feirenseu treću pobedu u nizu.

SINT TROJDEN - BERŠOT (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0

Zapao je Beršot u rezultatsku krizu, a niz neuspeha produbio je na gostovanju Sint Trojdenu. Otupela je napadačka oštrica Beršota, nije to više onaj tim koji kao od šale spakuje tri komada. Sint Trojden je golom Suzukija u prvoj polovini prvog poluvremena došao u prednost i uspeo da sačuva minimalac.

PRECRTANO

ELČE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Decembar je delovao impozantno za Real Madrid, ali ga Kraljevski klub nije okončao pobedom, pa 2020. godinu završava sa dva boda zaostatka za vodećim Atletiko Madridom. Ekipa Zinedina Zidana remizirala je sa Elčeom na stadionu Manuel Martinez Valero čime je prekinula niz od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Nakon gola Luke Modrića i odličnog prvog poluvremena, delovalo je da će Real odneti ceo plen, ali je Fidel sa kreča poravnao rezultat u nastavku.

Opširnije OVDE

NJUKASL - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Nije čak Liverpul ni toliko loše odigrao na Sent Džejms Parku, nije istina ni briljirao kako ume. Ali i ono što je uspeo da stvori šansi, osujetili su golman Svraka i poslednja linija budna od prve do poslednje sekunde kao da je na straži. Briljirali su golmani na obe strane i najzaslužniji su za nerešen ishod i najnepopularniji rezultat.

Opširnije OVDE

SVONSI - REDING (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Četa Veljka Paunovića odigrala je neubedljivo u Velsu, ali se kući vraća sa osvojenim bodom i ne mogu Rojalsi biti nezadovoljni. Svonsi je na stadionu Liberti vezao po terenu, ulazili su Labudovi u šanse kao od šale, ali lopta nije htela u mrežu. Da se sa gostovanja izabranici Veljka Paunovića ne vrate pognute glave i sa kiselim osmehom dočekaju praznike, postarao se Rafael. Brazilski golman začarao je Redingov gol.

Opširnije OVDE

HIBERNIJAN - ROS KAUNTI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 0:2

Hari Pejton i Oliver Šo došli su Hibernijanu glave. Počeo je Hibernijan da pada, a poraz ga je koštao pada na četvrto mesto. Aberdin nije uprskao i savršeno mu je legao Hibernijanov kiks protiv Ros Kauntija, koji je ostvario prvi trijumf u decembru. Jače od mesec dana prošlo je od poslednje pobede Ros Kauntija u škotskom Premijeršipu, a onda je naišao Hibernijan.

KJEVO - VENECIJA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Kjevo i Venecija imaju visoke ambicije. Filip Đorđević i Leteći magarci bi da se vrate u Seriju A, ali u poslednje vreme ne mrdaju dalje od boda. Nanizao je Kjevo četiri remija, a ništa bolji učinak nema ni Venecija, koja je u poslednja četiri kola upisala tri nerešena ishoda i poraz. Kjevo može biti daleko zadovoljniji osvojenim bodom. Forte je doveo Veneciju u vođstvo u 10. minutu, sve je vodilo ka porazu domaćina, a onda se u 93. minutu ukazao Giljoti.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara