REZZIME DANA (petak): De Hea čuvao Junajted i tikete

Vreme čitanja: 4min | pet. 01.01.21. | 23:06

Pogledajte ko vam je 1. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

MANČESTER JUNAJTED - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 2:1

U sjajnoj utakmici na Old Trafordu, kojoj su nedostajali samo navijači, domaćin je slavio 2:1 golovima Entonija Marsijala u 40. i Bruna Fernandeša u 60. minutu iz penala. Bernar Traore je u 58. nagovestio da bi gosti mogli do povoljnog rezultata, ali i pored svog truda koji su uložili igrači Dina Smita, predvođeni fantastičnim Džekom Grilišom, nisu uspeli. I nije im dozvolio David De Hea, koji je svaki od pet šuteva u okvir gola maestralno odbranio.

Opširnije OVDE.

PIRAMIDS - EL ENTAG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2

Bilo je svega. Goledade, crvenih kartona, preokreta u sudijskoj nadoknadi drugog dela. Domaćin je poveo u 18. minutu, a onda dozvolio rivalu da izjednači iz penala u sedmom minutu sudijskog dodatka prvog poluvremena. Gosti su pola sata pre kraja došli do preokreta ne sluteći da im se sprema ista sudbina. Odbrana je poklekla posle 90. minuta i to u dva navrata za pobedu Piramidsa.

HAPOEL JERUSALIM - HAPOEL KFAR ŠALEM (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Ništa manje od sigurno trijumfa nije trebalo da očekujete odtima iz Jerusalima. Reč je o ekipi koja do ove utakmice šest puta uzastopno nije dozvolila rivalima da joj zatresu mrežu. Rival je načet sredinom prvog poluvremena, a zatim mu je sudbina zapečaćena iz penala u 90. minutu utakmice.

MC ALŽIR – KONSTANTIN (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 1:0

Delovalo je da Konstantin ima šansu nakon 31. minuta i crvenog kartona za Haraga, međutim domaćin ne samo da je upisao tri boda, već mu je i mreža treći put zaredom ostala netakmuta. Za četvrtu pobedu iz pet odigranih utakmica Alžiru je bio dovoljan pogodak Brahimija nakon okruglo sat vremena igre.

MANAMA – AL BUDAIJA (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 1:0

U državnom šampionatu Bahrejna, Manama polako hvata zalet nakon što je u prve dve runde smogla snage za jedan jedini bod. Ovoga puta stradala je redovna mušterija Al Budaija koja je osmi put u poslednjih deset odmeravanja snaga morala da pruži ruku rivalu i čestita mu na pobedi.

AL BATAJEH – AL TAJD (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:0

Najlošiji napad lige nije imao snage da iznenadi ekipu koja rezultatski dominira drugom ligom Ujedinjenih arapskih emirata. Domaćin je upisao šestu pobedu iz sedam utakmica, dok gosti treći put zaredom nisu uspeli da postignu gol. Ništa čudno za ekipu koja je posle pet odigranih mečeva imala samo dva pogotka na kontu.

PRECRTANO:

EVERTON - VEST HEM (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 0:1

Okršaj koji je trebalo da najavi novogodišnju ludnicu u Premijer ligi, zapravo je izrastao u prazničnu uspavanku. Uvodna utakmica 2021. godine i 17. kola u produkciji Evertona i Vest Hemamože se okarakterisati kao jedan od najdosadnijih duela od starta sezone. Međutim, iako je mirisao na remi mirnih mreža, vezista, ali od danas prvi golgeter Čekićara Tomaš Souček doneo je gostima tri boda u 86. minutu.

Opširnije OVDE.

RADŽA KAZABLANKA – VIDAD FES (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:1 (p.produžetaka)

Niste mogli da poželite lepši početak. Radža je povela već posle četiri minuta igre, ali u nastavku nije uspela tu prednost da duplira. Pogodak Benhabiba posle nešto više od sat vremena igre poništio je El Aziz i tako odveo meč u produžetke. Dva minuta pre nego što je na snagu trebalo da stupi izvođenje penala Malango Ngita je doneo domaćinu plasman u osminu finala kupa.

ŠEFILD VENZDEJ - DERBI (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:0

Imaće Vejn Runi šta da (po)kaže svojim pulenima na treninzima posle duela s direktnim rivalom iz donjeg doma, Šefild Venzdejem, koji je uprkos slabijem izdanju pobedio. Tako je bivši as Mančester junajteda umesto golova svog tima morao da gleda vatromet domaćih navijača ispred stadiona, koji na taj način ove sezone slave pogotke igrača u plavo-belim dresovima, kad već zbog korone ne mogu da im pomognu podrškom s tribina.

Opširnije OVDE.

AL AHLI KAIRO - VADI DEGLA (tip 1, kvota 1,26) - rezultat 0:0

Duel završen najnepopularnijim rezultatom u fudbalu. Današnjih 0:0 u egipatskoj prstonici nisu vam išli u prilog budući da je najveći broj vas verovao Al Ahliju. Međutim drugoplasirani tim tabele iako je bio izrazito dominantan evidentno nije namestio nišan. Imao je čak 20 pokušaja ka golu rivala od kojih su svega tri išla u okvir.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara