(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak, 20. avgust): Tvrdo u plej-ofu u Italiji i Španiji, Iskra juri prvu evropsku pobedu

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.20. | 11:15

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 20. avgust

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 20:30
St.Johnstone - Aberdeen
ID: 5027813

Na poslednjih šest utakmica Sent Džonstona i Aberdina dolazio je tip 0-2 gola. Nema razloga da se tradicija ne nastavi i u prvom meču petog kola Premijer lige Škotske. Gosti su dosad odigrali samo jedan meč. Na premijeri su poraženi od vicešampiona, Rendžersa iz Glazgova na svom terenu sa 1:0.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:30
Santa Coloma - Iskra
ID: 5031531

Veliki motiv imaće Iskra iz Danilovgrada da ostvari prvu pobedu u debiju na evropskoj sceni. Trećeplasirani tim crnogordske lige igra u Andori protiv Santa Kolome. Gosti će biti oslabljeni neigranjem Vuka Orlandića, Zorana Petrovića i Japanca Koheija Kata, koji su zaraženi virusom korona, ali i pored tog hendikepa, očekuje se trijumf Iskre i nastavak bitisanja u Evropi.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 22:00
Elche - Girona
ID: 5028611

Dvomeč finala plej-ofa španske Segunde rešiće dilemu oko poslednjeg putnika u elitu. Oba tima su prošla polufinale iako su bila slabije plasirani u prvenstvu od Saragose, odnosno Almerije. Ečle je eliminisao tim sa Romarede (0:0 i 1:0). Ulog je veliki, Đirona je blagi favorit, ali verujemo da u prvih 90 minuta mreže neće da se tresu više od dva puta.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 01:00
Sao Paulo - Bahia
ID: 5028609

Slavni klub sa Morumbija dočekuje Baiju u četvrtom kolu najboljeg šampionata Brazila. Za Sao Paulo igraju veterani Dani Alves i Španac Huanfran. Domaćin ima dosad pobedu i poraz, dok je Baija iznenađujuće startovala sa dva trijumfa, protiv Bragantina i Koritibe. Kvota na keca je dobra, a ime kluba i prekaljeni fudbaleri mogli bi da budu tas na vagi za Sao Paulo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
ISLAND 1 | 20:00
Fjolnir - Vikingur
ID: 5029966

Domaćin je ubedljivo najgori tim u najboljoj ligi Islanda. Na 10 utakmica Fjolnir je sakupio samo tri boda, bez pobede. U proseku ekipa prima dva i po gola po utakmici. Vikingur je u donjem delu tabele, nema trijumf već tri gola, pa je ovo idealna prilika da sa tri boda krene kao sredini tabele.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.25)
Za izbegavanje
ITALIJA 2 - PLAY OFF | 21:15
Spezia - Frosinone
ID: 5028610

Specija je jednom nogom u Seriji A posle trijumfa u Frozinonenu sa 1:0 u prvom meču finala plej-ofa. Ipak, ekipa Alesandra Neste je bila na korak do ponora u prethodnoj rundu, kada je poražena na svom terenu od Pordenona sa 1:0, ali je u revanšu u gostima slavila sa 2:0. Specija igra na svom stadionu, više je pokazala u Seriji B, pobedila je današnjeg rivala u šampionatu sa 2:0 na svom terenu, ali ovaj meč je težak za prognozu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
USA - NBA - PLAY OFF | 03:00
La Lakers - Portland
ID: 5031539

Lejkersi su iznenađujuće poraženi od Portlanda na startu prve runde plej-ofa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Demijen Lilard i drugovi očitali su lekciju Jezerdžijama, ali vreme je da se Lebron Džejms i Entoni Dejvis probude i izjednače u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konfrencije koja se igra na četiri dobijena meča u Orlandu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Glentoran - Hb Torshavn
ID: 5031482

Večeras je dan za egzotične utakmice u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. Sastaju se timovi iz najslabije rangiranih zemlaja. Glentoran iz Severne Irske dočekuje HB Toršavn sa Farskih Ostrva. Oba tima su poluprofesionalna. Domaćin je blagi favorit, a verujemo da na ovoj utakmici neće pasti mnogo golova.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara