Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (sreda, 30. decembar): Panatinaikos u Beogradu, Mitrović u vatri protiv Pevaca, a tu su i Čempionšip i Primera

Vreme čitanja: 4min | sre. 30.12.20. | 06:30

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

TOTENHEM – FULAM, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izabrane vesti

Tim Aleksandra Mitovića vezao je četiri X ishoda, hteo bi da se ratosilja fenjeraške grupacije, ali avaj, gostovanje Pevcima ozbiljan je izazov. Inače gosti su pomenute nerešene ishode donosili s malo golova, što znači da im se odbrana popravila. Napad im nije jača strana, a Totenhem u skoru ima 26 datih golova što je konkretno duplo više. Ovoga puta, Žoze Murinjo će sigurno insistirati na pobedi, jer trenutna serija Totenhema u premijerligaškom karavanu nije zadovoljavajuća.

NJUKASL – LIVERPUL, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Klop planira brzu egzekuciju nad Njukaslom. Nema baš naročitog razloga da i ne bude tako, pošto Liverpul želi da anulira izgubljena dva boda u utakmici sa VBA koja je završena remijom. S druge strane domaćin nije slavio na poslednje tri utakmice, večito je tanji od Liverpula pa ne treba očekivati da će se gosti dva puta uzastopno brukati protiv objektivno slabijeg protivnika.

GRANADA – VALENSIJA, 17.00

(Fudbal, Španija 1)

Slepi miševi ne igraju, oni tavore na 14. mestu Primere, pa u gostima Granadi ne treba neosnovano smatrati da bi mogli da imaju inicijativu. Uprkos poraza od Real Madrida, Granadu koja ide dalje kroz Ligu Evrope treba smatrati dostojnim rivalom, a meč potencijalno prilčno izjednačenim. Narvno, u prilog ovoj tvrdnji ide i poslednji, julski GG4+ remi para.

ATL. MADRID – HETAFE, 19.15

(Fudbal, Španija 1)

Nemoguća misija za Hetafe u Madridu izvesna je. Šta drugo, kada je Atletiko do sada poražen jedino od Reala od koga sad brani lidersko mesto, a usput ga bije glas tima gvozdene odbrane koji je do sada primio samo pet golova. Simeone je dakle gazda, Atletiko Madrid može da dominira, odnosno da kren ka novoj pobedi u nizu na mečevima para.

ELČE – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Zbog borbe s Atletikom, teško da će Elče moći da se nada bilo čemu dobrom u sudaru s Real Madridom. Zidan će sigurno insistirati na neumoljivosti, pitanje je da li će mu Modrić biti na raspolaganju, ali to u ovoj situaciji nije ni najmanje bitno. Deluje neminovno da se prvi susret ekipa posle pet godina okonča na štetu domaćina.

ST. TROJDEN – BERŠOT, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Sint Trojden je tek 17. na tabeli, ali je s poslednje dve pobede dokazao da se popravlja. Sa druge strane Beršot je u padu forme, ima tri vezana poraza, pa na strani mora da pokaže da nije sasvim malaksao. Uostalom, poslednji put je meč para u oktobru dobio sa 6:3, što je zbilja visok rezultat koji je po kvantitetu postignutih golova u smislu ponavljanja zbilja teško ponovljiv.

BRENTFORD – BORNMUT, 18.30

(Fudbal, Engleska 2)

Gusta trka za čelo tabele, a Botnmut i Brentford potpuno izjednačeni sa po 38 osvojenih bodova. Ni jedni, ni drugi nemaju poraz na poslednjih pet utakmica, a gosti su u prošlom kolu iznenađujuće remizirali sa Lutonom. Interesantno je da je Brentford koji ma čak pet remija sa deset domaćinstava bolji u gostima nego kao domaćin. Da li će to koristiti Bornmutu koji je samo jednom izgubio na strani, videćemo.

SVONSI – REDING, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Tri boda u plusu za Svonsi, naspram Redinga nisu nikakav kapital za domaće. Njih teši to što je Reding poražen na tri od poslednjih pet utakmica, te tradicija para koja nedvosmilseno ukazuje da su oni bolji. Ipak, teško će Reding sada sebi dozvoliti poraz kao što je to bilo u julu, kada je utakmica okončana sa 1:4 za Svonsi.

CRVENA ZVEZDA – PANATINAIKOS, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Gosti iz Atine na poslednje četiri utakmice u domaćem prvenstvu i Evroligi imaju tri pobede, dok je meč sa Makabijem u Tel Avivu rešen u poslednjem minutu u korist domaćina, nakon spektakularne utakmice nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Nemanje Nedovića. Dejan Radonjić pred meč naglasio je da Zvezda neće imati nekoliko igrača. Uz Lojda i Nnoka, Hol nije spreman, a Simonović je bolestan. Naglasio je da sa 12 raspoloživih igrača, Zvezda mora da igra maksimalno kako bi odgovorila Panatinaikosu.

BAJERN – BARSELONA, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Ako je tradicija s poslednje dve utakmice para na strani Barselone, podlednji mečevi sa Efesom i Makabijem u Evroligi nisu. Na svu sreću Bajern je na posklednje tri utakmice savladao samo Baskoniju, pa Španci mogu da se nadaju da će loš niz prekinuti na strani. Dakle, moguće je da Barselona izvuče što želi, kao u martu kada je slavila sa 83:80, što ne znači da će im zadatak biti lagan.


tagovi

klađenjeInternet klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara