Fudbaleri Bajerna slave osvajanje Superkupa Nemačke (©reuters)
Fudbaleri Bajerna slave osvajanje Superkupa Nemačke (©reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 4. oktobar): Sve će prštati od derbija

Vreme čitanja: 4min | ned. 04.10.20. | 08:11

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Crvena zvezda želi da odličan period u prvenstvu kruniše desetom uzastopnom pobedom Crveno-beli su veliki favoriti, iako umorni od duela sa Ararat Jermenijom. Tim Dejana Stankovića igra vrlo efikasne mečeve u Superligi, na poslednja četiri došlo je 4+. Napredak je u teškom momentu. Na poslednjih šest susreta imaju četiri poraza i dva remija. Trener Dragan Ivanović je smenjen.

MANČESTER JUNAJTED – TOTENHEM, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Mančester se oporavio od početnog poraza protiv Kristal Palasa i vezao tri pobede u svim takmičenjima. Na svim tim mečevima došlo je 3+. Totenhem je bez poraza na pet mečeva u nizu. Na prethodna tri međusobna susreta ova dva tima došlo je gg i 2-3 gola.

ASTON VILA – LIVERPUL, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je vrlo autoritativno počeo novu sezonu. Imaju maksimnalan učinak, prošli su i Arsenal posle boljeg izvođenja penala u Liga Kupu. Međutim, Vila je u sjajnom momentu. Vezali su dve pobede bez primljenog gola u prvenstvu. Liverpul ima četiri pobede u nizu u prvenstvu protiv današnjeg rivala.

LESTER – VEST HEM, 13.00

(Fudbal, Engleska 1)

Lisice deluju odlično na startu sezone. Posle tri kola ekipa Brendana Rodžersa ima stopostotan učinak, uz prosek od četiri postignuta gola po meču. Vest Hem se oporavio od uvodna dva poraza i ubedljivo slavio kod kuće protiv Vest Hema sa 4:0. Čekićari nisu slavili protiv Lestera na poslednja četiri susreta, ali su tresli mrežu Lisica makar jednom u poslednjih sedam duela.

BARSELONA – SEVILJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Mnogi su očekivali dosta slabiju Barselonu na startu nove sezone. Međutim, ekipa Ronalda Kumana bila je prilično ubedljiva u uvodna dva kola, slavivši u oba uz impresivnih 7:0. S druge strane, isti učinak ima i Sevilja, ali uz dosta muke, pošto je oba trijumfa ostvarila u nadoknadi mečeva. Andalužani nisu slavili na Nou Kampu punih deset godina u svim takmičenjima, ali su na četiri od poslednjih pet gostovanja u Kataloniji postizali makar po gol.

JUVENTUS – NAPOLI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Težak raspored za Juventus na startu šampionata. Nakon remija u Rimu u drugom kolu, u Torino stiže raspucani Napoli. Četa Đenara Gatuza slavila je na oba meča prethodna meča uz gol-razliku 8:0. Međutim, na Alijanc stadionu su slavili samo jednom u poslednjih sedam susreta u svim takmičenjima, pre dve sezone kada su bili vrlo blizu da prekinu dugogodišnju vladavinu Stare dame. Ipak, igra GG deluje kao najrealnija – došla je na šest od poslednjih osam mečeva dva tima na Alijanc stadiona u svim takmičenjima

LACIO – INTER, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Inter posle dva kola ima perfektan skor i napad jak kao zemlja, ali i odbranu koja je suviše propustljiva. Lacio je posle sigurnog trijumfa na gostovanju Kaljariju pretrpeo katastrofu na Olimpiku od Atalante (1:4) i sada mora da vadi fleke. Inter je do poslednjeg njihovog susreta u prvenstvu tokom februara bio nerešiva enigma za Nebeskoplave u Rimu, a ne treba zaboraviti da je Inter u obe meča Serije A igrao 7+.

BAJERN MINHEN – HERTA, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajern je prošao šizofren put od gaženja Šalkea sa 8:0, do toga da bude pregažen od Hofenhajma sa 1:4. Herta je prošla nešto slično u blažem obliku sa trijumfom na gostovanju Verderu i ubedljivim porazom od Ajtrahta u Berlinu. Ali, posle onoga što smo videli u dva kola – golovi su zagarantovani. Poslednji njihov susret u Minhenu je završen sa 2:2, a pre toga Ajntraht četiri godine nije dao gol na Alijanc Areni.

LION – MARSELJ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Oba tima upala su u minus fazu, s tim što Lion ima jedan remi više od Marselja, a Olimpik kao i današnji rival ima poraz i dva nerešena ishoda u poslednja tri kola. Zanimljivo, Lavovi su kao domaćini slavili u svakom od prethodna četiri susreta protiv Marselja, a u ligaškim duelima padalo je uvek bar po dva gola.

KLUB BRIŽ – ANDERLEHT, 13.30

(Fudbal, Belgija 1)

Anderleht ima previše igrača u izolaciji zbog pozitivnih testova na Covid-19, a stiže gostovanje Klub Brižu koji je nanizao četiri pobede u prvenstvu i želi da nastavi taj niz. U ovoj seriji svaki put padalo je bar tri gola, a u tri od četiri situacije prolazio je i tip GG&3+. Anderleht i dalje igra po sistemu toplo-hladno, ali još ne zna za poraz. Doduše, kao gost Brižu nije slavio u tri poslednje utakmice. Briž je svaki put slavio, a dva puta rezultat je glasio 2:1.

MAJAMI – LA LEJKERS, 01.30

(Košarka, NBA – finale)

Lejkersi vode sa 2:0 u seriji i posle svega što smo mogli da vidimo dosad ne bi bilo nikako iznenađenje da vidimo istorijsku metlu u velikom finalu. Verovatno opet bez Gorana Dragića i Bema Adebaja, s rovitim Džimijem Batlerom teško da Majami može nešto da uradi. A Lejkersi su u punom zaletu…

S. KORDA - R. NADAL, 16.00

(Tenis, Rolan Garos)

Kralj šljake Rafael Nadal pošteno se nije ni oznojio u prethodna tri meča. Lagano, rutinski, sa pola snaga je pobeđivao, a rival u četvrtom kolu Otvorenog prvenstva Francuske je mladi Amerikanac Sebastijan Korda. On ima samo 20 godina, plasman u osmini finala Pariza mu je najveći uspeh u karijeri. Trenutno je tek 213. teniser na svetu, ali nema sumnje da ga očekuje pomak na ATP listi. Nikada Nadal dosad nije odmerio snage sa dvadesetogodišnjim Kordom. Mladi Amer je u naletu, ali bi trebalo čudo da se dogodi da uspe da otkine i set velikom šampionu, koji je čak 12 puta uzimao pehar na najvećem turniru na šljaci.


tagovi

najava danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara