Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (četvrtak, 31. decembar): Bilbao - Sosijedad, jer bez Primere i NBA lige pred doček Nove godine nema ozbiljnih tiketa

Vreme čitanja: 3min | čet. 31.12.20. | 06:30

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ATL. BILBAO – REAL SOSIJEDAD, 14.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Španija 1)

Sedam povređenih igrača mrse konce Real Sosijedadu. Čeka ih Bilbao, šaren u poslednje vreme, ali ne toliko očajan kao trećeplasirani Sosijedad koji sa dva X ishoda, nakon kojih su došli porazi od Barselone, Levantea i Atletiko Madrida tone pramcem naniže. Moraće Real Sosijedad debelo da se stavi pod skener, jer o poziciji favorita tima koji devet puta uzastopno nije slavio, a čak šest puta vezano je odlazio u X, nema ni govora.

OSASUNA – ALAVES, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Bez Brašanca i još šestorice igrača Osasuna dočekuje Alaves koji slovi za jedan od najtanjih sastava Primere. Ne ide ni domaćinu, nema zbora, ali ih pobeda nad Eibarom u proteklom kolu sokoli da pokušaju da slave poslednjeg dana u godini. Na strani Osasune je i tradicija para, ali i opominjuće sećanje na prijateljski X iz oktobra u utakmici sa Alavesom.

BELUZIDAD – SKIKDA, 14.30

(Fudbal, Alžir 1)

Skikda je već u nezavidnoj situaciji. Beluzidad je neuporedivo kadrovsko jači, o čemu svedoči i gol razlika ekipe koja je na tri utakmice dala pet, a nije primila ni jedan gol. Tako stoje stvari, pa deluje da je samo pitanje kako će se domaćin snaći, odnosno kada će načeti mrežu gostujućeg tima. Od toga čini se zavisi i kakav će krajnji rezultat biti, odnosno šta je ono što će se na kraju meriti brojem postignutih golova.

KABILIJA – MLILA, 15.00

(Fudbal, Alžir 1)

Mlila trenutno ističe kandidaturu za vodeće mesto na alžirskoj tabeli. Nije ni Kabilija loša, ali da je na proteklih pet utakmica mogla više da postigne nego da tri puta ode u X, to svakako nije upitno. Mlila će pokušati da ih otera u drugi poraz u sezoni, a da neće biti lako vidi se iz remija u Kupu Alžira pre bezmalo godinu dana kada je današnji rival slavio tek u produžecima.

AL HILAL – AL ŠABAB, 17.50

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Derbi lige, a Al Hihal uveren u dolazak jedinice. Tako stvari stoje, mada je reč o timovima identičnih gol razlika. Konkretno i jedni i drugi barataju gol razlikom od 17:5, samo što je domaćin prvi, a Al Šabab treći na tabeli. Konkretno, Al Hilal je tradicionalno dominantan na mečevima para, pa ako je po tome, Al Šabab će biti u nezgodnoj poziciji u gostima.

AL AIN – AL DŽEZIRA, 17.00

(Fudbal, UAE 1)

Emirati su Al Džazirina teritorija! Naime, gosti jure vodeće mesto na tabeli, nemaju nameru da se povuku pred petoplasiranim timom lige, a Al Ain su u martu dobili sa 3:1. Tako stvari stoje kada gostuje ekipa koja na poslednje četiri utakmice nije završavala mečeve s ishodom ispod 3+ tipa.

INDIJANA – KLIVLEND, 21.00

(Košarka, NBA liga)

Istok je već video po tri odlična izdanja oba tima. Međutim, Klivlend je na poslednjem meču kiksnuo igrajući s Njujorkom, dok je Indijanu prizemljio Boston s konačnih 111:116. Dakle, ne treba očekivati ništa sem rovovske borbe, a svakako se treba pozabaviti nizovima timova kako bi se procenile postavljene margine i potencijalni broj pogodaka sa jedne i sa druge strane.

VAŠINGTON – ČIKAGO, 23.00

(Košarka, NBA liga)

Vašington je sezonu započeo očajno. Zabeležili su četiri poraza. Poslednju su im naneli baš Čikago Bulsi, kojima je ovo jedini pozitivan skor od početka sezone. Pomenuta utakmica okončana je uz rezultat 107:115, pa bi ovaj meč mogao da bude prilično zanimljiv za bet analizu, odosno za procenu mogućeg postignuća po broju koševa i za jednu i za drugu stranu.

ALBA – BRAUNŠVAJG, 14.00

(Košarka, Kup Nemačke)

U Berlinu će Alaba dominirati. Toliko je jača od Braunšvajga da o poziciji gostujućeg tima ne vredi ni razgovarati. Čini se da je Kup Nemačke za Albu zgodan poligon za vidanje rana od poraza koje su joj naneli Real Madrid i Želgiris u okviru Evrolige, gde berlinski tim zauzima 14. mesto.

 


tagovi

bet analizasportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara