Humanitarni tiket u podne: Vanja Milačić tipuje za BELhospice

Vreme čitanja: 6min | sre. 04.11.20. | 11:40

Pet dvojki, plus jedan kec na tiketu poznate glumice…

Današnja učesnica u plemenitog tiketa je glumica Vanja Milačić. Naša umetnica  svojevremeno je istakla da uživa u malim stvarima vazduhu, suncu, vodi, dečjim osmesima, cvrkutu ptica, gledanju zvezda, muzici, pokretima, probama, radu…

 Verujemo da je Vanji malo zadovoljstvo pričinilo i sastavljanje dobrotvornog tiketa. Zajedno ćemo se više radovati ukoliko prođe humantitarni tiket, jer je potencijalni dobitak nije mali. Tačno, 310.700 dinara naša kompanija, po želji gošće, usmeriće za BELhospice – koja pruža sveobuhvatnu podršku i specijalizovane usluge onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica. BELhospice je posvećen razvoju palijativnog zbrinjavanja na nacionalnom i regionalnom nivou kroz edukaciju profesionalaca i javnosti, savetovanje i saradnju sa nadležnim institucijama.

Izabrane vesti

Na humanitarnom tiketu našao se dobar deo današnjih utakmica Lige šampiona. Prve dve počinju u 18.55.

 BAŠAKŠEHIR – MANČESTER JUNAJTED, odnosno ZENIT – LACIO.  Turski klub nije uknjižio bodove u Grupi H. Đvoli imaju maksimalnih šest poena sa gol razlikom 7:1. U prvenstvu Turske domaći su ostvarili poslednju pobedu. Mančester igra dobro, ali ipak ima tri poraza na poslednjih deset mečeva. Palas, Totenhem i Arsenal bili su bolji od Junajteda koji ima četvoricu igrača van stroja. U isto vreme u Rusiji Zenit dočekuje Rimljane. Neboplavni su desetkovani što zbog povreda, što zbog bolesti. U Grupi F domaći imaju nula bodova, a Lacio četiri, pobedu i remi. Rivali su slavili u nacionalnim šampionatima pa optimistički očekuju nadmetanje u eliti.

 “Na prve dve utakmice igram dvojku”. 

Vanju smo gledali u ostvarenjima “Šešir profesora Koste Vujića”, “Cvat lipe na Balkanu, serijalu Roda, a naša umetnica vodi nas do duela koji startuju u 21.00 sat. ČELSI – REN. U razmaku od tri dana Čelsi je kao gost savladao Krasnodar sa 4:0 a potom i Barnli (3:0). Ren je igrao nerešeno sa Krasnodarom (1:1) da bi onda izgubio od Sevilje (1:0) i sada je na zadnjem mestu tabele. Ne blista ni u Ligi 1 gde je od poslednje tri utakmice dobio samo jednu. Biće ovo premijerni susret prvog i poslednjeg tima na tabeli u kojem je tim Frenka Lamparda bez ikakve sumnje favorit.

“Prednost dajem Čelsiju, dakle jedinica”.

Srpska Anđelina Žoli vodi nas u Belgiju i Mađarsku. KLUB BRIŽ – DORTMUND i FERENCVAROŠ – JUVENTUS. Briž ima bolji skor od Nemaca, 3:1:1 i bod više u Grupi F. I na ovoj utakmici gosti imaju veće kadrovske probleme mada u duel ulaze sa tri poslednje pobede, bez primljenog gola. Na poslednja dva duela domaći su remizirali. Juve ima dva boda više od Mađara. U Seriji A izvojevali su pobedu od 4:1. Domaći nisu poraženi na poslednje tri utakmice. Rivali, do sada nisu odmeravali snagu.

 “Vreme je za dve nove dvojke, trijumf Dortmunda i Juventusa”.

 Dobitnica više nagrada među kojima je jedna “Sterijina” ističe da je crtane filmove počela da gleda tek sa svojom decom, a za kraj današnjeg plemenitog tiketa vodi nas u Lajpcig i Sevilju. RB LAJPCIG – PSŽ! Lajpcig i Pari Sen Žermen sastali su se letos u polufinalu elitnog takmičenja. Francuzi su tada pod dirigentskom palicom Tomasa Tuhela slavili sa 3:0. Sada PSŽ ne može da računa na povređenog Nejmara, a nema ni Mbapea, koji je Nantovu mrežu u Ligi 1 tukao iz penala, ali to ne znači da će Nemcima biti lakše. Naprotiv, Julijan Nagelsman će morati da menja formaciju i pokuša nešto novo pošto je njegov tim posle poraza od 5:0 u utakmici sa Mančester junajtedom, pao i pred M’gladbahom u Bundesligi.

“Dvojka na PSŽ”. 

 Našu gošću koja potencijalni dobitak usmerava za BELhospice informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Učesnica Humanitarnog tiketa u podne Olja Lević pogodila je pet tipova, košarkaškim žargonom rečeno, “kao kap”. Mozzartova učesnica plemenitog listića i srpska glumica, pogodila je dva plus prvo poluvreme na utakmicama gde su akteri bili Bajern i Liverpul, na meču Ajaksa tri plus kao i duelu Reala i Intera. Siti je odigrao iz keca u kec.  

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.959.694 dinara.

Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković,  Danilo Nikolić i Olja Lević.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić i Olja Lević.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Udruženje građana “Budućnost”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara