Humanitarni tiket u podne: Uroš Stevanović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | čet. 10.12.20. | 11:23

Trofejnom vaterpolo treneru miriše na kec Aspirindžija

Ime mu vezuju za renesansu kragujevačkog vaterpola, a iskustvo za dugo bitisanje u najjačoj selekciji Delfina. On je Uroš Stevanović, trofejni vaterpolo trener, trenutno na poziciji šefa struke Radničkog, a u isti mah i selektor juniorskog tima Srbije. Pa, kada može da obavlja dve funkcije, zašto mu ne dodeliti i treću. On danas tipuje u posebnom decembarskom režimu MOZZART tiketa plemenitosti koji do prvog dana nove 2021. godine odlukom kompanije ne može da padne. Naime, Uroš Stevanović je kao što to verovatno i znate podržan uplatom od 10.000 dinara koja se automatski pretvara u zagarantovan dobitak u slučaju eventualnog obaranja tiketa.

Pa da vidimo kako je to tipovao Uroš, nadajući se da će potencijalnim dobitkom pomoći lečenje Minje Matić kroz pun dobitak u iznosu od 104.200 dinara. Inače, neposredno pred objavu ovog teksta stigla je radosna vest, a mediji preneli da je sakupljen novac za lečenje jednogodišnje devojčice iz Cvetojevca kod Kragujevca. Informacija je sjajna, budući da je maloj heroini bilo neophodno obezbediti čak 2,4 miliona dolara za najskuplji lek na svetu koji će joj pomoći da se izbori sa spinalnom mišićnom atrofijom.

Izabrane vesti

Krećemo od meča LEVERKUZEN – SLAVIJA PRAG. Na tabeli po 12 bodova i jedni i drugi, a Aspirindžije svakako u fudbalskom smislu favorizovan rival u odnosu na praški tim. Nemci bi da im se svete za minimalni poraz u drugom kolu, odnosno u utakmici u kojoj je na iznenađenje Bajer imao samo jedan šut u okvir gola. Bez obzira na to, očekuje se njihova ofanziva u žaru borbe za prvo mesto Grupe C.

„Na pobedu Leverkuzena“, jasno će vaterpolo stručnjak, zaslužan za zlata Delfina na OI, SP, dva Evropska prvenstva, ali i u Svetskom kupu.

Sledi utakmica NAPOLI – REAL SOSIJEDAD. Sosijedad ide Napoliju na noge bez šetorice igrača. Morao bi zbog toga nervozan da bude Imanol Alguacil čiji tim je ukoliko zbrajamo Evropu i Primeru vezao četiri X ishoda. Napoliju bi svaka trema rivala mogla da godi, jer pobeda cementira prvo mesto u grupi. Đenaro Gatuzo će zbog toga gledati da što više pritisne Sosijedad i primora goste na potencijalno pogubnu grešku.

„Dupla šansa 1X“...

Već smo na susretu PAOK – GRANADA. Neće Grci pustiti Špance da caruju. Otišli su s njima u X na meču drugog kola, a u Solunu misle da navale tek ega radi, pošto već matematika neumoljivo kaže da ih drugoplasirani PSV šije za četiri boda. Granada će ovde igrati za odbranu prvog mesta u Grupi E.

„Ponovo dupla šansa 1X“, rekao je Stevanović uz kvotu 1,42.

Slede TOTENHEM i ANTVERPEN. Pevci žele da otmu prvo mesto u grupi od Antverpena. Moguće je to ukoliko se manu grešaka koje su ih oterale u X, uz prolaznu 6+ igru u utakmici sa LASK Lincom. Međutim, nije Antverpen baš sasvim naivan, jer kod kuće je Engleze uspeo da savlada s minimalcem, pa bi mogli da gledamo Murinjovu taktiku u delikatnoj situaciji. Uostalom, doping pred ovu utakmicu Totenhem je zaslužio pobedom od 2:0 u utakmici sa Arsenalom. 

„Kombinujem 1&2+“, priča trener koji je sa reprezentacijom Kazahstana bio zlatan u Aziji, a deveti na OI.

Ne gubimo vreme, već pređimo na košarku uz meč BASKONIJA – MAKABI T.A. Domaćin pokazuje bolju formu, što u kombinaciji s domaćim parketom može da odigra i presudnu ulogu. Imajući u vidu da su Izraelci jedinu pobedu u gostima izvojevali u produžecima, o perspektivama ovog susreta da se dosta naslutiti.

„Baskonija pobeđuje u regularnom toku ili nakon produžetaka“...

Interesantan tip vaterpolo stručnjaka o čijoj karijeri sa tek 38 godina starosti mogu da se ispišu tomovi, pa moramo reći da nekadašnji trener mlađih selekcija Zvezde, a zatim i Partizana u mlađim, a zatim i u seniorskoj selekciji za kraj bira tipovanje na meč REAL MADRID – ZENIT. Utakmica natezanja, uz bitku za svaku loptu je na pomolu. Dobar je Zenit, najbolji evroligaški tim u gostima. Pošto nisu izgubili ni jednu utakmicu na strani, Madrid može već da počne da strepi, ali i da se uzda u svoju taliju koja kaže da im je jača strana igra kod kuće.

„Real dobija uz navedeni hendikep, pa biram igru H1 (-4,5)”, studiozan je na kraju igre Uroš Stevanović koji se proslavio u Ligi šampiona, zatim nacionalnim takmičenjima, te Superkupu Evrope s Partitanom. Istu energiju uneo je u tim kragujevačkog Radničkog s kojim je osvajao srebra, bronze i zlata u LŠ, Kupu Srbije, da ne ređamo…

Umesto toga, poželimo mu da u vitrinu osvojenih trofeja stavi i pobedu u “Humanitarnom tiketu u podne” koji je do juče sabrao 17.585.394 MOZZART dinara, jer traje već više od četiri i po godine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Uroš Stevanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Javne ustanove “Dom za lica sa invaliditetom” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,42, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketUroš Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara