Humanitarni tiket u podne: Sonja Vuksanović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | čet. 10.09.20. | 10:30

Šarmantna modna dizajnerka na stranu odvaja 3+ tip sa susreta Lens - PSŽ

Danas smo u prilici da prezentujemo tiket plemenitosti koji je sastavila modna dizajnerka Sonja Vuksanović, rođena Višnjić. Da li dame umeju da tipuju, proveravamo smesta, uz opasku da tiket sa stručne strane ne deluje ni najmanje naivno, budući da vuče kvotu 13,69. MOZZART naravno na njega stavlja ulog od 10.000 dinara, a Sonja se nada da će potencijalnim dobitkom uspeti da pomogne lečenje male Minje Matić (2019), kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna atrofija tipa 1.

Inače, ukoliko i vi želite da sledite svetao primer Sonje Vuksanović, odnosno da pomognete maloj Minji, za to postoji način.

Izabrane vesti

Pomozimo Minji!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732401-90

Uplatom na devizni račun: 160600000073283743

Pre tipovanja, upoznajmo se se sa Sonjom Vuksanović, bivšom suprugom pop-folk pevača Željka Šašića i Ace Lukasa. Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu. Sada je tu, kao modna dizajnerka, vlasnica brenda „SONJA Fashion“, u dresu MOZZART tima plemenitosti koji je do ovog momenta na brojne adrese prosledio 15.889.689 dinara. 

Naša današnja gošća za prvi par bira meč HIFK – HELSINKI. Posle tri vezana poraza HIFK je u prošlom kolu savladao Honku na gostovanju sa 1:0 i sada je na sedmom mestu tabele. HJK je lider tabele sa najviše postignutih golova i najmanje primljenih. Da ovaj tim itekako ume da bude efikasan na svojoj koži u prošlom kolu osetio je to Mariehamn koji je pregažen sa 6:1. U februaru ove godine ovi rivali sreli su se u okviru kupa i tada je HJK kao gost slavio sa 2:1.

„Kombinujem, X2&2+”, rekla nam je Sonja, koja je ljubav prema modi pretočila u svoj životni poziv.

Sledi meč danskih drugoligaških timova. Reč je o meču HOBRO – VIBORG. Oba tima odigrala su nekoliko prijateljskih mečeva pred start nove sezone. Hobro je bio nešto uspešniji sa tri pobede na četiri kontrolna duela. Viborg ih je imao pet, dva je dobio, dva izgubio i jednom igrao nerešeno. Njihov susret iz maja ove godine takođe je bio prijateljskog karaktera i završen je bez pobednika (1:1), a i ovaj će izvesno je biti tvrd.

„Neka na utakmici bude 2-4 gola“...

Na utakmici smo GETEBORG – HAMARBI. Serija nerešenih rezultata (pet od prethodnih šest) gurnula je Geteborg na 12. mesto tabele, a od 18 odigranih utakmica ove sezone dobili su samo dve. Hamarbi je sedmi, a i pored toga što i on često igra nerešeno u poslednje vreme, izgubio je samo jedan od poslednjih osam mečeva. Interesantno da su tri od četiri prethodna međusobna duela ovih timova takođe završena nerešenim rezultatom.

„ Kombinujem 1X&2+”, potpuno je sigurna Sonja.

Selimo se na analizu susreta ERBRO – MALME. Malme je lider, pa se svakako neće ustezati od uzimanja celog paketa bodova. Uzgred, Erbro ne igra dobro, a kod kuće ima polovičan učinak od po tri pobede, remija i isto toliko poraza. Malme je tradicionalno bolji rival ovog para, pa uz tipovanje na ishod treba računati i na golove, pošto su u značajnoj meri bili zastupljeni na njihovim viđanjima.

„Prelaz 2-2“, rekla je naša današnja gošća, potuno svesna da ovaj prelaz vredi kvote 2,05.

Šarmanto, rekli bi lucidno tipovanje, Sonja zatvara poslasticom dana. Takav je njen stil, pa smesta krećemo do Lige 1 i utakmice LENS – PSŽ. Za Lens povratak u elitu nije mogao da počne teže jer će već u drugoj prvenstvenoj utakmici odmeriti snage sa šampionom. U prvom kolu poraženi su od Nice sa 2:1 na gostovanju. U premijernoj utakmici sezone PSŽ će nastupiti bez Kilijana Mbapea, ali i bez njega kvalitet je na strani Parižana koji će verovatno nastojati da novi ciklus takmičenja započnu ubedljivom pobedom.

“Zak kraj, neka bude 3+”, zaključila je Sonja sklapajući korice Mozzart Sport liste.

Inače, naša današnja gošća iz braka sa Šašićem ima ćerku Sofiju, a sa Lukasom Viktoriju. Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu za pesmu „Ona je priča života moga“. Bili su u braku deset godina, a 2010. godine Sonja se udala za njihovog venčanog kuma, Acu Lukasa. Ovaj brak je potrajao sedam godina, zvanično su se razveli u septembru 2019. godine. U međuvremenu je prvo postala vlasnica butika u Sava centru, a potom je proširila posao i počela da se bavi dizajniranjem odeće.

Hvala Sonji Vukasanović na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, ali pre nego što se pozdravimo, do nekog narednog susreta red je da i ona pošelje tipove za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Sonja Vuksanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,69, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara