Humanitarni tiket u podne: Snežana Pajkić Jolović tipuje za Dom za decu ometenu u razvoju pri manastiru “Sveta Petka izvorska” kod Paraćina

Vreme čitanja: 5min | sre. 14.10.20. | 10:38

Legendarna atletičarka i funkcionerka ASS očekuje dobitak od 115.900 dinara

U samo jednoj od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija naše kompanije, Humanitarni tiket u podne, MOZZART je donirao tačno 16.713.894,00 dinara. Poslednji plemeniti učesnik sa dobitkom od 74.005 dinara bio je košarkaš Slaven Čupković koji je pomenuti iznos namenio za lečenje Anastasije Mitić – Fondacija Podrži život.

Poznata srpska atletska rekorderka Snežana Pajkić pokušaće da postane naša 219. učesnica čiji je dobrotvorni listić “prošao”.

Izabrane vesti

Naša gošća va­tre­no kr­šte­nje na ve­li­kim tak­mi­če­nji­ma ima­la je daleke 1985. go­di­ne.  Godinu ka­sni­je sti­gla je i pr­va bronzana me­da­lja, na pr­vom svet­skom ju­ni­or­skom prvenstvu u Atini. Ti­me je zapopo­če­la ni­ska od če­ti­ri odličja na ve­li­kim tak­mi­če­nji­ma u če­ti­ri ju­ni­or­ske se­zo­ne. Na Evrop­skom pr­ven­stvu u Bir­min­ge­mu 1987. oki­ti­la se zla­tom. Na Svet­skom prvenstvu 1988. godine sre­brom. Ju­ni­or­sku ka­ri­je­ru kru­ni­sa­la je još jed­nim evrop­skim zlatom, u Va­ra­ždi­nu 1989. Sva od­lič­ja Sne­ža­na je    osvo­jila na 1.500 me­ta­ra.

Današnje humanitarno – kladilačko vatreno krštenje Pajkić – Jolović ima u Tel Avivu, MAKABI dočekuje BAJERN. Rivali imaju po pobedu i poraz. Izraelci su poraženi u Moskvi sa četiri poena razlike dok je Bajern bio bolji u nemačkom derbiju, sa 18 poena razlike dobio je Albu. Domaći imaju kadrovske probleme, ali I bolji međusobni skor, 5:1. Klub iz Minhena upravo je slavio u poslednjem okršaju sa plus 12.

“Makabi slavi uz hendikep od – 8.5”.

 U Splitu, 2. sep­tem­bra pre 30 godina, na Po­ljudu, poslednjeg dana Evrop­skog pr­ven­stva, Snežana Pajkić trčala je finalnu trku na 1.500 me­ta­ra za da­me. Svi su bili na no­ga­ma, za­vr­šni­ca je bila dra­ma­tič­na. A kroz cilj pr­va je pro­la­šla Sne­ža­na Paj­kić. Do­ju­če­ra­šnja ju­ni­or­ka doživela je ova­ci­je za sen­za­ci­o­na­lan i neo­če­ki­van uspeh. Po­pe­la se na krov Evro­pe. Split je bio vr­hu­nac, na­ža­lost pre­krat­ke ka­ri­je­re jed­nog od naj­sjaj­ni­jih bi­se­ra ću­prij­ske ško­le pro­fe­so­ra Alek­san­dra Pe­tro­vi­ća. Krenule su ta­da su­ze ra­do­sni­ce, u za­gr­ljaj je Snežanu pri­hva­tio Dra­gu­tin To­pić, ko­ji je ka­sni­je ta­ko­đe osvo­jio zla­to. I popularni Top je sastavljao MOZZARTOV dobrotvorni tiket, a Snežana se fokusira na Istanbul, FENERBAHČE – CSKA. Tim srpskog selektora ima maksimalne dve pobede i niz od sedam trijumfa. Rekli smo da su Moskovljani dobili Makabi, ali i da imaju tri trijumfa u nizu. Minule sezone CSKA je oba puta dobio Fener, možda će Igor Kokoškov uspeti da se “osveti” kumu najtrofejnijeg trenera Evrope Dimitrisu Itudisu. CSKA ima bolji međusobni skor, 7:17, a i najubedljiviju pobedu od 33 poena razlke.  

“Fenerbahče dobija meč uz hendikep – 2.5”.

Snežana Pajkić – Jolović sva­kom po­ru­čuje da se ne tre­ba pre­da­va­ti, klo­nu­ti du­hom, na­la­ziti re­še­nja…Kroz takmičenja, tre­nin­ge čovek na­u­či­ da se bo­ri i ni­kad se ne pre­da­je. Unapred se ne predaju igrači OLIMPIJAKOSA  i ARMANIJA iz MILANA. Očekuje se borba do poslednjeg zvuka sirene. Klub iz Pireja slavio je u najvećem grčkom derbiju, pre toga izgubio od Žalgirisa. Milano je u nizu od preko 15 pobeda. Novembra 2019. Olimpijakos je dobio Armani sa plus 21. Statistika je na strani domaćih 13:6.

“Jedinica”.

Članica Uprav­nog od­bo­ra i pot­pred­sed­nik ASS, član Komi­si­je za že­ne i sport u Olim­pij­skom ko­mi­te­tu Sr­bi­je humanitarno tipovanje zaključuje u Madridu, REAL MADRID – HIMKI.  Oba tima imaju po dva poraza. Real od španskih konkurenata, a gosti od Litvanaca i Grka. U duel Himki ulazi oslabljen sa lošijim skorom 8:6 u korist domaćih.

“Jedinica u hendikepu, -16.5”.

Našeg dobrotvornog kladioca informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Evo i detaljnijih informacija.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara